Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Pani Massage fra Velling åbner ny afdeling i Hvide Sande

Pani og datteren Katai fra Pani Massage i Velling åbner afdeling i Hvide Sande. Privatfoto
Den gamle døgnbutik overfor skolen i Hvide Sande er gjort klar til den nye massageafdeling.
Annonce

Sundhed: Det er gået stærkt for Panisara Buddee og hendes datter Katai, siden de startede Pani Massage i Velling den 1. december 2018. Kunderne kommer fra lokalområdet omkring Velling, men også beboere fra Hvide Sande og Vestkysten er blandt de faste kunder i dag.

I klinikken i Velling kan kunderne vælge mellem mange forskellige behandlinger lige fra traditionel thaimassage til yoga massage og sports massage. Der er omkring 10 forskellige behandlinger af vælge imellem, ligesom der senest er kommer voks- og fod-behandlinger på programmet.

Panisara Buddee har længe haft lyst til at åbne endnu en klink og med ønsket fra kunderne i Hvide Sande, så blev det netop her, at hun har valgt at åbne en ny afdeling. Hun har sat den gamle døgnbutik overfor skolen i stand, så hun kan tilbyde kunderne de gode omgivelser, der kendetegner hendes nuværende klinik i Velling.

For at kunne give den rette service har Panisara Buddee ansat sit tidligere kollega, Sunun. Planen er, at de vil på skift arbejde i begge afdelinger, så kunderne gennem Panis hjemmeside kan vælge den behandler, som de ønsker. Panisara Buddee håber, at hun ligesom i Velling også bliver godt modtaget i Hvide Sande og her kan få en stor fast kundekreds krydret med kunder fra ferielandet. Dette skulle gerne snart resultere i, at hun kan tiltrække endnu en behandler fra lokalområdet

- Det er tit kvinderne, der booker. Men så booker de for hele familien. Så der kommer også mænd og børn herind. Jeg er glad for de mennesker, der kommer her. De smiler, og vi snakker sammen. De siger til mig, at jeg er god til at forstå dansk, siger Panisara Buddee.

Panisara Buddee ønsker, at kunderne får den professionelle behandling, de har brug for. Ofte tilsidesætter hun en pause for lige at hjælpe en kunde med smerter. Hun glæder sig til at tage imod nye som gamle kunder i hendes nye afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce