Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Plejehjemsleder: Jeg vil gerne støtte de lokale butikker

Birgitte Gyldenberg er plejehjemsleder på plejehjemmet Fjordparken i Ringkøbing. Hun har sørget for, at hendes ansatte skal finde julegaver på Ringkøbing Handelsforenings fælles webshop. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Hvis vi gerne vil bevare et varieret butiksliv i Ringkøbing, så skal vi også bruge butikkerne, påpeger plejehjemsleder Birgitte Gyldenberg.
Annonce

Ringkøbing: - Det er lokalt og det er nemt.

Birgitte Gyldenberg er leder af plejehjemmet Fjordparken. Hun skal hvert år sørge for firmajulegaver til sine 82 ansatte.

- Da jeg så, at Ringkøbing Handelsforening havde lavet denne fælles webshop for byens butikker, blev jeg begejstret, for vi skal støtte det lokale handelsliv. Andre år har jeg købt gaverne på større webshops, men jeg vil hellere købe lokalt, fortæller hun.


Da jeg så, at Ringkøbing Handelsforening havde lavet denne fælles webshop for byens butikker, blev jeg begejstret, for vi skal støtte det lokale handelsliv

Birgitte Gyldenberg, plejehjemsleder


Medarbejderne kan selv gå ind på webshoppen og finde den gave, der gerne vil have. De bestiller den, og så kommer den indpakket og med medarbejderens navn på frem til plejehjemmet. Birgitte Gyldenberg får en samlet regning fra handelsforeningen.

- Andre år har vi samlet så meget af personalet som vi kunne og hygget os og delt julegaver ud, men i år er det jo ikke muligt, så gaverne bliver fordelt ude på afdelingerne, forklarer Birgitte Gyldenberg.

For hende handler jul også om at gå rundt i den julepyntede by og købe gaver i de fysiske butikker.

- Det er meget hyggeligere end at købe ind på nettet, siger Birgitte Gyldenberg med et smil.

Annonce

Flere prisklasser

En lang række lokale virksomheder er allerede blevet oprettet i Ringkøbing Handelsforenings julegaveshop, så deres medarbejdere kan gå ind og vælge deres julegave.

Det er for eksempel Hee Smede- og Maskinforretning, Hydro Autocenter og Jens Byskov.

Firmaet bestemmer pris-klassen. Der kan vælges fra 250, 400, 500, 700 og 900 kroner per gave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce