Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Prisvindende nordisk folk-band optræder på Generator i Ringkøbing

Folk og roots bandet Basco forener skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd. PR-foto Ard Jongsma
Anton Bjerg, leder af Generator, lover en stor musikalsk oplevelse, når Basco giver koncert. Publikum får både sagn og myter, drama og melankoli.
Annonce

Ringkøbing: Publikum kan få en prisbelønnet oplevelse på Generator i Ringkøbing fredag 31. januar kl. 20, hvor den nordiske folk-kvintet Basco giver koncert .

Basco har modtaget flere priser indenfor DMA Folk og optrådt på en række internationale festivaler som Tønder Festival, Folk Baltica, Brosella Jazz & Folk og Førde Festival.

Den skotske multiinstrumentalist Hal Parfitt Murray, de danske spillemænd, Andreas Tophøj og Anders Ringgaard, den svenske citternist Ale Carr og den dansk-norske sangerinde Jullie Hjetland fortolker sagn og myter fra det gamle Norden, så det damper af frygt og spænding, kærlighed, glæde, sorg og had, lyder det fra Generator i en pressemeddelelse.

Annonce

De kan noget særligt

- Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager Basco publikum med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse, fortæller Anton Bjerg, der er leder af Generator.

Bandet spiller både medrivende, sveddryppende rytmer og melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.

- Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse. Man kan roligt glæde sig til at opleve bandet sammen med den dansk-norske sangerinde Jullie Hjetland, lover Anton Bjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce