Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

REMA 1000 til Ringkøbing: Åbner dog først i 2020

Annonce

RINGKØBING: - Jeg tør ikke sige noget om, hvornår vi kan åbne butikken i Ringkøbing. Vi ønsker at gøre det så hurtigt som muligt, men jeg vil ikke være overrasket, hvis det bliver i første halvdel af 2020.

Det siger direktør Jan Poulsen, REMA Ejendomme, om koncernens planer for en ny forretning på Herningvej i Ringkøbing. I juni i år gav et flertal i teknik- og miljøudvalget grønt lys for, at planlægningen for projektet på Herningvej 93 kunne gå i gang for ansøgers regning og risiko.

I den forbindelse skal der blandt andet foretages en vejteknisk vurdering af, om det eksisterende kanaliseringsanlæg i Kuben-krydset er tilstrækkeligt til at kunne klare en øget trafikafvikling.

Planafdelingen er i øjeblikket ved at forberede sagen, der på et tidspunkt vil resultere i et lokalplanforslag, der skal godkendes af diverse udvalg og byrådet og derefter ud i offentlig høring, før det kan endelig vedtages. Det er en langvarig proces, og det er grunden til, at Jan Poulsen ikke regner med at REMA 1000 kan slå dørene op lige med det første.

- Men vi er 100 procent optimistiske med hensyn til projektet i Ringkøbing, siger han. Projektet er et samarbejde mellem REMA Butiksudviklilng og Green Ejendomme ApS, der ejer bygningerne, som huser Bolighuset og Guld & Rod.

Ifølge aftalen skal Green Ejendomme opføre en 1200 kvadratmeter stor butik til REMA og stå for ombygning af lokaler til Bolighuset og Guld & Rod. Men det er nødvendigt, at lokalplanen for området ændres, så der også bliver plads til en dagligvarebutik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce