Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

RIF VIL vinde på hjemmebane

Sidste efterår vandt RIF 1-0 mod Aarhus Fremad. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det bliver dog svært mod topholdet Aarhus Fremad, erkender træner
Annonce

Optakt: Vi vil så gerne – også på hjemmebane. For selv om det generelt har været småt med lyspunkter i en foreløbigt skuffende første runde mod alle hold, så har samtlige været at finde på udebane, og det skal vi simpelthen have lavet om på. Vi kan ikke være andet bekendt over for vores trofaste hjemmepublikum. I de sidste tre udekampe har vi således ikke tabt og endda leveret fem point til tabellen mod stærke modstandere. Sidst blev det ganske fortjent 1-1 mod ambitiøse Middelfart i en kamp, hvor der blev præsteret fint over hele linjen, og hvor Moesgaard nettede sit første mål for klubben. - Vi kæmper med tingene både til træning og til hjemmekampene, men må også indrømme at Green Arena ind til nu ikke har været det fort, vi normalvis præsterer ud fra, konstaterer Nicolai Wael da også.

- Det er italesat over for truppen, og det ærgrer mig vildt, at vi ikke er kommet med det samme udtryk, som i de sidste 3 udekampe. Vi er et sted, hvor jeg kræver, der bliver arbejdet knaldhårdt for hinanden med stort fokus på organisation og kynisme ud fra et helt klart spilkoncept, og det er blevet efterlevet på Sjælland og Fyn, så nu skal vi også vise det i Jylland. Der resterer stadig fem kampe, inden efterårs sæsonen lukker ned, og alene den præmis at de 3tre af dem er på Green Arena, gør jo ovenstående endnu mere vigtig. Den første bliver dog vanskelig, når kredsens suveræne tophold Aarhus Fremad kommer på besøg. Nissen og co har haft et forrygende efterår, og derfor er holdet helt naturligt nummer 1. Hele otte gange er det lykkedes for aarhusianerne at holde buret rent, og sidst vi mødte fremad, blev vi på det nærmeste skilt ad med et 4-0 nederlag. Aldrig før har vi oplevet forskellen så stor på de to hold, og den sviende afklapsning og vores egen situation i bunden taget i betragtning SKAL være en ekstra motivator for os. Aarhus fremad tabte endvidere overraskende til AB hjemme sidste runde, så lad os håbe det har givet det ellers selvtillidsfulde hold et lille knæk, som vi kan udnytte. - Det er det bedste hold, vi har mødt – ingen tvivl om det, erkender Wael.

- Det ved spillerne også, så jeg er ikke så meget i tvivl om, at vi vil levere en god indsats. Om det er nok, må kampen vise, men vi vil dø med støvlerne på.

Desuden har trænerteamet fået flere navne at vælge imellem, når truppen sættes. Mikkel Kjeldstrup har overstået sin karantæne og Nicolai Pape er i fulde omdrejninger igen. Gloire spillede en flot kamp i Middelfart og ser ud til at være tilbage i sin bedste form, så uanset hvad trænerne beslutter sig for, bliver bænken under alle omstændigheder god. Som ekstra opbakning har vores energiske sponsorchef Lars Bræmer oprettet en Hancock Fanzone med DJ som opladning til kampen, så kom i god tid og mærk stemningen. Ligeledes vil der fra nu blive kåret en ”Man of the match player” umiddelbart efter kampen, og titel overrækkelsen foregår i samme zone sammen med hele holdet, så tøv en kende med at forlade stadion. Halvlegstips udgår samtidig, og fremover vil man i stedet kunne tippe på første Rif-målscorer samt minuttal for dette. Tag godt imod de nye tiltag – så vil vi gøre alt for at køre sejre hjem på Green Arena som tidligere. God kamp til alle og særdeles velkommen til publikum, Aarhus fremad samt dommertrio!

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce