Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ringkøbing Big Band slutter sommerkoncerter på Torvet

Ringkøbing Big Band slutter sommerens koncerter på Torvet af. Pressebillede
Annonce

Ringkøbing: Sommeren over har Torvet i Ringkøbing blandet skønne toner med travle kunder på jagt efter et godt tilbud hos byens handlende.

Men lørdag 29. august kl. 11 er det slut med denne omgang sommerkoncerter. Det er det populære Ringkøbing Big Band, der slutter koncerterne af.

Ringkøbing/Hof Big Band blev stiftet i 1974 i Ringkøbing af trompetisten Flemming Nordenhof, som har stået i spidsen lige siden.

Det 25 m/k store orkester turnerer flittigt året rundt i ind- og udland og har blandt andet optrådt i Tyskland, Frankrig, Sverige, Ungarn, Færøerne, Tjekkiet og Polen.

Ringkøbing, hvor halvdelen af orkestrets medlemmer bor, betragtes stadig som hjemby nummer ét. Ringkøbing/Hof Big Band øver da også hver tirsdag på spillestedet Generator. Hjemby nummer to er Herning, hvor stort set den anden halvdel af orkestrets medlemmer bor.

Musikken på Torvet bliver arrangeret af Foreningen Musik på Torvet. Foreningen Musik på Torvet blev stiftet i 2009 og formålet er at arrangere koncerter på Torvet.

Musikken er sponseret af Hotel Ringkøbing, Café Victoria, Torvets Grill, Ringkøbing Landbobank, Vestjysk Bank, Vaffelboden samt Torvets stadepladsholdere

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce