Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ringkøbing Handelsforening har vokseværk - får flere medlemmer

Butikschef Ernst Ibsen fra Netto’s to butikker i Ringkøbing er et af fem nye medlemmer af Ringkøbing Handelsforening. Pressefoto
Annonce

Ringkøbing: Flere og flere melder sig ind i Ringkøbing Handelsforening. Nu har de landsdækkende kæder også fået øjnene op for værdien af lokalt engagement og samarbejde.

Det glæder købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

- Vi har netop lukket en sommer, hvor ingen anede, hvordan vi ville lande ovenpå forårets nedlukning som følge af Covid-19. Med danskerne på ferie hjemme i Danmark og masser af tyske turister meldes der om en rekordsommer hos de fleste af vores medlemmer. Det havde ingen turdet håbe på i midten af april, konstaterer købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Det har ikke mindst været det gode samarbejde i den lokale detailhandel, der har været med til at skabe resultaterne.

- Der har været en enestående opbakning fra medlemmerne til de aktiviteter, vi nu en gang har kunnet sætte i værk indenfor de rammer, vi har haft at arbejde under. Med kreativitet og rettidig omhu er det lykkedes os alle at få skabt nogle oplevelser, som kunderne har taget godt imod, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce

Sammenhold er vigtigt

Corona-krisen har vist, at det er vigtigt, at det lokale handelsliv står sammen.

- Vi kan konstatere, at liberale erhverv og detailhandlen har fået øjnene op for det brede samarbejde. For arbejder man sammen og taler med én stemme, står man væsentligt stærkere. Det budskab har de landsdækkende supermarkedskæder taget til sig. Derfor er vi glade for at kunne byde Netto velkommen som nyt medlem af handelsforeningen, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Senest har også Vestjylland Forsikring, Brand ABC Redning, Clea Advokater og Bageren i Østergade meldt sig ind i Ringkøbing Handelsforening, der nu tæller 125 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce