Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ringkøbing klar til Halloween

Udskårne græskar i uhyggelige former hører til Halloween. Det vild er også være i Ringkøbing. Foto: David Edkins, Unsplash
Annonce

Ringkøbing:  Når efterårsferien starter på fredag, er Ringkøbing klar til Halloween. Det bliver med masser af gode tilbud i byens butikker, der er pyntet op til begivenheden.

Byens butikker vil blive pyntet op med græskar og halmballer og alt det, man forbinder med Halloween.

- Fokus er at give også børnene en rigtig god oplevelse og derfor kan man købe ”Efterårsbilletten” for kun 50 kroner hos vores medlemmer. Den giver børnene mulighed for at hente en gratis gave i ikke færre end 19 butikker og attraktioner helt frem til den 18. oktober, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Han tager dog forbehold for, at ”Efterårsbilletten” kan være udsolgt, hvis man venter for længe med at købe den. Billetten er allerede i salg i Super Brugsen, Kvickly og hos Priorgården i Ringkøbing.

Selvom Covid-19 stadig findes i hele samfundet, er der også lyspunkter.

- Vi glæder os over, at vores kunder og medlemmer står sammen og gør det sikkert at handle i byens butikker. Handelsforeningen fortsætter indsatsen med information, håndsprit og så videre, slår Jacob Muldkjær Rasmussen fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce