Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sådan gør du din bolig klar til salg

Alfred Berg giver gode råd til folk, når de skal sælge deres hus. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Som boligsælger kan du fremme sandsynligheden for et vellykket salg, hvis du gør lidt ekstra ud af din bolig forud for fremvisningen. Få en række gode råd her.

Ringkøbing: Sko, der flyder i entreen, og fornemmelsen af, at der blev stegt frikadeller dagen før, er ikke ligefrem det, der får folk til at kaste sig over din bolig på første fremvisning. Førstehåndsindtrykket er afgørende, når boligen skal sælges. Derfor er der en tjekliste, som man med fordel altid kan følge før en fremvisning, lyder det fra indehaver af Estate Vestjylland, Alfred Berg.

-Det er med boliger som med mennesker, første gang man møder dem. Det gælder om at levere den bedste side af sig selv, hvis man vil efterlade et godt indtryk, siger Alfred Berg.

Han anbefaler derfor altid sin kunder at følge en række simple, men effektive råd op til en fremvisning eller et åbent hus.

Annonce

-Vi taler ikke om at udskifte køkkenet eller pudse facaden, men om håndfuld råd, som alle kan overskue, siger Alfred Berg

Først og fremmest skal man rydde op – både indvendigt og udvendigt. Og starter man udvendigt, skal man sikre sig, at indkørslen er fejet eller revet, græsset er nyslået, bladene revet sammen og vinduerne er pudset.

-Det første, man ser, når man ankommer til en bolig, påvirker os nemlig langt mere, end vi tror, så ligger cyklerne ned i skuret og flyder det med blade og affald, man ikke har fået kørt på genbrugsstationen, ja så daler forventningerne hurtigt til resten af boligen, siger Alfred Berg.

Indvendigt anbefaler han, at man gør det første rum, man træder ind i, ryddeligt og lyst.

-Er entreen mørk, så mal eventuel væggene hvide, og sæt nogle blomster, der giver rummet liv og friskhed. Og sørg for, at der dufter godt eller i det mindste er luftet godt og grundigt ud. De færreste tænder på en indelukket og rodet bolig, siger Alfred Berg, som altid selv giver sine kunder en kyndig vejledning i salgsklargøring af de boliger, han fremviser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce