Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sæsonstart - arrangementer for børn og voksne på biblioteket

Hvem er Danmark - 10. september fortæller forfatteren Thorstein Thomsen om "Hvem er Ringkøbing?" i Ringkøbing Rådhushal. PR Foto
Efteråret indvarsler masser af arrangementer for børn og voksne.
Annonce

Ringkøbing: Starten er gået til den nye sæson med arrangementer på Ringkøbing-Skjern bibliotekerne. Du kan hente programmet på dit lokale bibliotek eller se det og bestille billetter på riskbib.dk.

Kulturen bobler på dit bibliotek, så kom og få en oplevelse.

"Hvem er Danmark?" er et unikt arrangement med forfatter Thorstein Thomsen i Ringkøbing Rådhushal tirsdag 10. september kl. 19.

Tidligere på året besøgte Thorstein Thomsen Ringkøbing for at samle oplevelser og inspiration til sit bidrag til Danmarks litterære danmarkskort.

På en uge skulle han undersøge byen og skrive en tekst til projekt "Hvem er Danmark?". Kom og hør ham læse og fortælle om sin Ringkøbing tekst.

Publikum er velkommen til at stille spørgsmål. Måske bliver du klogere på hvem Ringkøbing er. Arrangementet er gratis.

Top 10

1. Lucinda Riley: Helenas hemmelighed

2. Jussi Adler-Olsen: Offer 2117

3. Lucinda Riley: Solsøsteren

4. Jeffrey Archer: Her var en mand

5. Anne Hjernøe: Stræk, let og mæt

6. Mari Jungstedt: Et mørke iblandt os

7. Lone Theils: Savnet

8. Camilla Läckberg: Det gyldne bur

9. Jeffrey Archer: Men der kommer en time

10. Jo Nesbø: Kniv

Annonce

Åbne biblioteker

Onsdag 4. september kl. 10-17 er der åbent hus på Tarm Bibliotek.

Biblioteket er normalt selvbetjent men denne dag kan du besøge biblioteket og møde personalet.

Vi viser dig, hvordan du kan benytte det selvbetjente bibliotek, hvordan du lukker dig selv ind, vi giver en rundvisning og fortæller om bibliotekets mange muligheder og vores e-ressourcer, som også er gratis for dig at benytte.

I Ringkøbing og Hvide Sande inviterer vi til åbent hus for dagplejere og barselsforældre, hvor du kan blive oplyst om bibliotekernes mange tilbud til børn.

Der vil være fokus på børns sproglige udvikling og på hvordan du kan understøtte dette hos barnet. Kom og vær med på Ringkøbing Bibliotek onsdag 4. september og på Hvide Sande Bibliotek torsdag 5. september. Begge dage kl. 10-10.45. Bestil gratis billet online.

Annonce

Læsning og slægtsforskning

Vil du være med i en læsekreds? Eller mangler din læsekreds nye medlemmer?

Så mød op torsdag 5. september på Ringkøbing Bibliotek eller mandag 9 september på Tarm Bibliotek. Begge dage kl. 17-18.

Her fortæller vi blandt andet om, hvordan man organiserer eller kommer med i en læsekreds og hvilke bøger, der kan være gode at læse.

Onsdag 11. september kl. 15-17 på Videbæk Bibliotek starter vi en ny række af arrangementerne Kom i gang med slægtsforskning. Se øvrige datoer med mere og bestil gratis billet online.

Organist ved Skjern Kirke, Anders Steen Sørensen, åbner 12. september en ny sæson af Synd med Mig. PR Foto
Annonce

Sang og børneleg

Torsdag 12. september kl. 19 starter vi den nye sæson af SYNG med MIG. Denne gang med sangvært Anders Steen Sørensen, organist ved Skjern Kirke.

Køb billet online kage og kom og vær med til fællessang fra Højskolesangbogen.

I uge 36-38 kan børnene opleve Skrallebang leger med børnebøger, der er en koncert tirsdag 17. september kl. 10 på Skjern Bibliotek.

Dda - Børneteater med Teatret Kriskat kan opleves onsdag 18. september kl. 10 på Ringkøbing Bibliotek og torsdag 19. september kl. 10 på Hvide Sande Bibliotek.

Og så er der musikalsk legestue med Kristine Mikkelsen for 0 til 3-årige torsdag 19. september kl. 9.30 på Tarm Bibliotek.

Bestil gratis billetter til børnearrangementerne online en uge før arrangementet.

Skrallebang leger med børnebøger 17. september på Skjern Bibliotek. PR Foto
Bibliotekerne i Ringkøbing og Hvide Sande holder åbent Hus for dagplejere og barselsforældre 4. og 5. september. PR Foto
Syng med mig er fællessang for alle. PR Foto
Højskolesangbogen bruges flittigt ved Syng med Mig. PR Foto
Dada Børneter med Teatret Kriskat kan opleves 18. og 19. september på bibliotekerne i Ringkøbing og Hvide Sande. PR Foto
Der holdes åbent hus på biblioteket i Tarm 4. september. PR Foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Ugeavisen Ringkøbing

René Lagoni har været en af hovedkræfterne bag surf-eventyret på Ringkøbing Fjord. Han fik gjort en forretning ud af sin hobby.

Annonce