Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Søren fra Stadil sælger liebhaverbolig på Stadiløvej

Ejendomsmægler Søren Saaby foran Stadiløvej 29, som der er meget stor interesse for. En dronevideo af ejendommen, som EDC har fået lavet, er set 7000 gange. Foto: Kaj Poulsgaard
Ejendomsmægler ved EDC i Ringkøbing, Søren Saaby, er spændt på hvilke bud, der kommer ind på Stadiløvej 29, der er udbudt til en vejledende pris på 4.250.000 kroner. Der har været meget stor interesse for ejendommen.
Annonce

Ringkøbing: Søren Saaby, der er en af Danmarks yngste ejendomsmæglere, er netop nu ved at sælge en bolig, der er lidt ud over det sædvanlige. Nemlig den store hvide ejendom, der ligger helt ned til Stadil Fjord lige på den anden side af Lodbjerg Hede.

Ejendommen der er opført i 2011 er på 187 kvadratmeter plus en stor dobbelt garage. Den ligger på en grund på 1,5 hektar. Det unikke ved ejendommen er naturligvis den tætte placering på vandet, men også at udsigten fra samtlige vinduer byder på roligt naturkig.

Hvor usædvanlig er dette salg?

- Det er sjældent, at man får lov til at udbyde den her type ejendom. Sådan en ejendom går ofte i arv, eller også har der allerede meldt sig en køber. Desuden er det utroligt få ejendomme, hvor grunden slutter lige i vandkanten - uden sti eller andet til at bryde linjen, siger Søren Saaby.


Der er utroligt få ejendomme, hvor grunden slutter lige i vandkanten - uden sti eller andet til at bryde linjen.

Søren Saaby


Han fremhæver også, at der ikke er bopælspligt på ejendommen, der derfor vil kunne bruges som bolig nummer to eller som flexbolig, og at der hører et stort maskinhus til ejendommen.

Ejendommen har fået ekstra stor opmærksomhed, fordi Søren Saaby "sælger" den fra en kajak i en flot dronevideo, der er blevet set knap 7.000 gange, og fra boligsiden.dk har der været 1.350 klik på ejendommen.

Hvordan fandt I på det med kajakken?

- Da vi var ude at kigge på ejendommen, lå der to kajakker ved bredden, derfor syntes vi, at det kunne være sjovt at lave videoen fra vandet, når det nu er så tæt på. Det gør jo heller ikke noget, at videoen skiller sig lidt ud fra andre boligvideoer. Ejendommen har fået mindst dobbelt så mange klik som normalt, og det er virkeligt en ejendom, der bliver talt meget om, siger Søren Saaby.

Man kun kun købe ejendommen var at afgive et bud senest 2. november klokken 12.00.

Er du spændt på resultatet?

- Ja, vi sælger ikke ret mange boliger via budrunder. Så det er altid lidt spændende, hvor mange bud, der kommer ind. Jeg kan godt forestille mig, at der kommer bud ud over den vejledende pris. Men det er altid svært at prissætte herlighedsværdi og liebhaveri. Det er et kæmpe plus, at huset er indflytningsklart, men det kræver også, at køber kan se sig selv i huset, siger Søren Saaby.

Området på en skala fra et til fem?

- Vi er på landet. For nogle er det en femmer. For andre ikke. Det, der sælger den her ejendom, det er nærheden til fjorden, men vi er også tæt på Søndervig og ikke langt fra Ringkøbing. Den lave rente gør også, at der vil være yngre mennesker, hvor sådan en bolig er indenfor rækkevidde. Nogle vil også se en fordel i det store maskinhus, siger Søren Saaby.

- Der går i øvrigt en pensioneret gartner og passer haven. Han vil gerne fortsætte, hvis den nye køber er med på det, siger Søren Saaby.

Stadiløvej 29 ligger ret skønt med egen naturhavn, så det var oplagt for Søren Saaby, at han skulle begynde præsentationen fra en kajak. Foto: EDC

Søren Saaby

Søren Saaby er 23 år. Han er født og opvokset i Stadil, og gik på Gymnasiet HHX i Ringkøbing, hvor han bor i dag.

Efter HHX læste han finansøkonomi Herning. Da han blev udlært som Ejendomsmægler fra EDC Ringkøbing, var han den fjerde yngste ejendomsmægler i Danmark.

Søren kan godt lide at være ejendomsmægler i et område, han kender rigtig godt, og hvor han i de næste år vil komme til at sælge huse for/til mange bekendte.

Når han ikke sælger ejendomme, spiller han blandt andet fodbold i Hover. Han kan også godt lide at fiske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce