Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sabrina har styr på mode og livsstil og glæder sig til at hjælpe det lokale erhvervsliv med markedsføring

Sabrina Dybdahl Jensen er ny medierådgiver i Mediehuset Ringkøbing-Skjern. Mandag og Fredag vil hendes udgangspunkt være fra Ringkøbing, mens det tirsdag, onsdag og torsdag vil være i Skjern-Tarm området. Foto: Johan Gadegaard.
Sabrina Dybdahl Jensen er ny medierådgiver for Mediehuset Ringkøbing-Skjern, der blandt andet udgiver Ugeavisen Ringkøbing. Hun kommer fra en stilling som butikschef for Imerco Home i Esbjerg Storcenter.

Ringkøbing-Skjern: Sabrina Dybdahl Jensen er født og opvokset i Esbjerg. Det var også her, hun blev uddannet i dametøj hos Nielsen i Esbjerg Storcenter. Siden blev det herretøj, før hun begyndte at arbejde med merchandising i Wagner-kæden. Det vil sige, at hun hjalp butikkerne med at sætte produkterne rigtigt, så kunder fik den visuelt rigtige vej gennem butikkerne, der passede til Wagner-kædens koncept og naturligvis understøttede lysten til at handle.

Siden blev hun salgschef for Imerco Home - også i Esbjerg Storcenter.

Det er altså en yderst erfaren og kompetent kvinde, der nu er blevet ansat som medierådgiver i Mediehuset Ringkøbing-Skjern, der blandt andet udgiver Ugeavisen Ringkøbing, Ugeposten Skjern og Dagbladet Ringkøbing-Skjern, samt tre hjemmesider og flere andre online-services.

Annonce


I Imerco havde jeg fokus på god service og på, at kunderne skulle have en rigtig god oplevelse, så de kom igen. Det er den samme oplevelse, som jeg gerne vil give kunderne i min portefølje her i Mediehuset.

Sabrina Dybdahl Jensen


- I Imerco havde jeg fokus på god service og på, at kunderne skulle have en rigtig god oplevelse, så de kom igen. Det er den samme oplevelse, som jeg gerne vil give kunderne i min portefølje her i Mediehuset. Jeg har kun været på arbejde i få dage, men fornemmer allerede den positivitet, der er i erhvervslivet i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af corona, og jeg glæder mig til at være en god sparringspartner, der kan være med til at udvide vores annoncørers forretninger, siger Sabrina Dybdahl Jensen.

Nærområdet er vigtigt

Når hun skiftede bopælen i Esbjerg ud med Skjern, skyldes det kæresten Karsten Dammark, der er industriteknikker hos Hydra Specma i Skjern.

Hun er derfor rigtig glad for sit nye job, der giver hende god mulighed for at lære det nye nærområde at kende.

- Jeg er typen, der gerne vil være "kendt" i lokalområdet, og jeg glæder mig rigtig meget til at der igen blive åbnet lidt op, så vi kan komme ud at træne og ud til koncerter med mere, siger Sabrina Dybdahl Jensen.

Indtil det sker, er det primært hjemmet, der får Sabrinas opmærksomhed i fritiden, og her fornægter fortiden sig ikke.

- Jeg er ikke så meget til genbrug. Til gengæld er jeg lidt af et ordensmenneske og meget kreativ, når det kommer til mode, indretning og livsstil. Nogle ville nok sige, at jeg farvekoordinerer lige rigeligt. Selv mener jeg, at jeg er ret skrap til at se, om tingene visuelt passer sammen, siger Sabrina med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce