Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Salget af lodsedler til Lions Julelotteri nærmer sig afslutningen

Peter Eeg fra Lions Club Ringkøbing præsenterer den kendte lodseddel. Arkivfoto,
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Den iøjnefaldende, og velkendte, orange lodseddel har nu været til salg i byens butikker siden starten af november. Har man ikke allerede købt, så er det ved at være tid, hvis man vil have en chance for at vinde en af de mange gode gevinster, og samtidig hjælpe Lions med at hjælpe andre. Overskuddet fra lotteriet går, som sædvanlig ubeskåret til Lions humanitære arbejde.

Lions Julelotteri afvikles, traditionen tro, som et samarbejde mellem de fire Lions klubber i Videbæk, Ulfborg-Vemb, Skjern-Tarm, Ringkøbing samt Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Peter Eeg fra Lions Ringkøbing udtrykker stor taknemmelige for den opbakning, som Lions får fra det lokale erhvervsliv. Uden denne opbakning eksisterede julelotteriet ikke, og uden julelotteriet ville Lions klubberne ikke være i stand til år efter år, at uddele et, efter områdets og klubbernes størrelse, pænt stort beløb til humanitært arbejde.

Trækningerne offentliggøres dagligt i Dagbladet Ringkøbing-Skjern, og på avisens hjemmeside, i perioden 1.-15. december. Får man ikke tjekket lodsedlerne dagligt, kan man fra den 20. december se en samlet trækningsliste på www.dagbladetringskjern.dk og se om man har vundet, måske et af de gode rejsegavekort der er på højkant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce