Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Seks slags strøm på hylderne hos Goenergi

Du kan købe seks slags strøm hos Goenergi, men langt de fleste køber standardproduktet, Go Spot Energi, der følger den variable strømpris. Arkivfoto: Scanpix
Støt en idrætsklub eller få vindmøllestrøm i stikkontakten
Annonce

Strøm: Strøm er strøm, er holdningen hos de fleste forbrugere, også her i området.

Langt de fleste forbrugere får deres elregning fra Goenergi og langt de fleste forbrugere hos Goenergi har deres standardprodukt, Go Spot Energi.

- Det er over 90 procent af forbrugerne, der køber strøm på den måde. El-prisen er variabel og følger strømprisen og så betaler man en fast abonnementspris. Der er ingen øvre grænse for forbruget, forklarer Søren Mortensen, økonomi- og udviklingschef hos Goenergi.

Et andet produkt er Go Klub Energi, hvor man kan støtte sin favoritforening eller klub med to øre, hver gang man bruger en kilowatttime.

- Vi har allerede lavet aftaler med flere idrætsforeninger, og der kommer hele tiden flere foreninger til, fortæller Søren Mortensen.

Annonce

Støt vindkraft

Go Vind Energi er strøm, hvor der er købt certifikater på strøm med oprindelse fra danske vindmøller. Strømmen i elnettet blandes sammen, og derfor kan man ikke sikre, at kunderne modtager grøn strøm direkte gennem stikkontakterne. I stedet indkøbes certifikater fra vindmøller, der opfylder kriterierne herfor. I Goenergi er det certifikater fra 100% danske vindmøller.

- Strømmen er lidt dyrere end Go Spot Energi, men flere og flere vælger at købe strøm og støtte den grønne omstilling, påpeger Søren Mortensen.

Go Spar Energi er typisk til kunden med et højt forbrug. Her må man have et årligt forbrug på op til 12.000 kWh om året. Abonnementsprisen er så lidt højere, nemlig 29 kroner om måneden.

Go Spot Måned Energi er egentlig det samme som Go Spot Energi, men man betaler bare en gang om måneden i stedet for en gang i kvartalet.

-Det er lidt dyrere at administrere for os, så derfor er abonnementprisen 25 kroner per måned, Fortæller Søren Mortensen.

Go Variabel Energi følger den faktiske prisudvikling på elmarkedet helt ned på timebasis. Den kræver timeaflæste målere.

- Indtil videre er der ikke mange, der bruger denne mulighed, siger Søren Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce