Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Snup en museumsoplevelse for halv pris

Mette Bjerrum Jensen foran en af de helt store museumsattraktioner - Lyngvig Fyr. Foto: Ringkøbing-Skjern Museum
Selv om det er blevet halvt så dyrt at komme på museum i skolernes sommerferie, havde Ringkøbing-Skjern Museums direktør håbet på en anden løsning.
Annonce

RINGKØBING: Når gæsterne er klar til at besøge Bork Vikingehavn eller et andet af Ringkøbing-Skjern Museums ti besøgssteder, vil de blive mødt af en vært, der kan fortælle dem, at de kan slippe med at betale den halve pris - og stadig få hele oplevelsen.

Den flotte overraskelse, som regeringens sommerpakke har skabt mulighed for, vil forhåbentlig medvirke at mange vil besøge museerne i deres sommerferie. Museerne kan så efter sommerferiens afslutning søge om tilskud til at dække den manglende halvdel af entréindtægten.

Direktør for Ringkøbing-Skjern Museum, Mette Bjerrum Jensen, glæder sig til at åbne dørene for måske endnu flere sommergæster end normalt, især i Bork Vikingehavn, hvor der er god plads til rigtig mange gæster og frivillige vikinger, der gør historien ekstra levende.

Også de mere ukendte historiske perler som Kaj Munks Præstegård, Abelines Gård og det smukke naturområde med fortællingen om rakkernes ved Bundsbæk Mølle har plads til masser af gæster og kan have glæde af en sommer med halv pris på billetten.

Museumsdirektøren har, ligesom Nationalmuseets direktør Rane Willerslev, tidligere været skeptisk overfor at sælge museumsoplevelser til halv pris.

- Museerne er generelt gode til at sætte prisen så den matcher oplevelserne, og vores gæster giver gode tilbagemeldinger, så der er ikke grund til at sætte prisen ned. Men når nu regeringen har valgt at give en meget flot gave at alle kan komme på museum til halv pris, så håber jeg at virkelig mange vil tage imod tilbuddet. Vi er i hvert fald helt klar til at give alle gæster gode sommerminder på en corona-sikker måde, siger Mette Bjerrum Jensen.


Når nu regeringen har valgt at give en meget flot gave at alle kan komme på museum til halv pris, så håber jeg at virkelig mange vil tage imod tilbuddet

Mette Bjeerum Jensen, museumsdirektør


Fakta

● Rabatten på 50% gælder i skolernes sommerferie - 27. juni - 9.august 2020. Der gives rabat på entré til alle museets besøgssteder samt guidede ture fx byvandring og bunkerture.

● Der gives ikke rabat på: årskort, Kroaften på Fahl Kro, mad- og butiksvarer og tilsvarende særlige produkter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Ugeavisen Ringkøbing

I denne uge er der musik for enhver smag i Ringkøbing: Fra blues over orgelkoncert til spillemandsmusik og populær pop

Annonce