Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sofie vil gøre dig stærkere end dine undskyldninger for ikke at leve sundt

Sofie Hvingel startede "Sund med Sofie" i 2020. Hun tilbyder blandt andet et 12-ugers vægttabsforløb, og underviser i Dance Fitness. Foto: Søren Palmelund
Sofie Hvingel startede "Sund med Sofie" i 2020. Starten har været hård på grund af corona, men Sofie fortsætter med at tilbyde Dance Fitness og kostvejledning, selv om der nu også skal en fast løncheck til.
Annonce

Spjald: Sofie Hvingel har altid været vild med at danse, så da hun i 2017 valgte at flytte sammen med kæresten, Lasse Møller Nørgaard, i Spjald, var det første hun gjorde, naturligvis at kigge sig om efter et dansehold.

- I Holstebro gik jeg til Zumba, men sådan et hold fandtes ikke her, så måtte jeg jo selv starte et, siger Sofie Hvingel, der derfor startede "Dance Fitness med Sofie".

Sofie Hvingel er vild med at danse, derfor underviser hun blandt andet i Dance Fitness i Videbæk. Foto: Søren Palmelund

Siden har Sofie også uddannet sig til kostvejleder med speciale i vægttab, og i begyndelsen af 2020 var hun klar til at starte sit eget firma med navnet "Sund med Sofie".

Annonce

Corona stoppede planerne

- Jeg havde faktisk et lokale på hånden ved sundhedshuset i Spjald. Men da corona kom, turde jeg ikke springe ud i det, og det er jeg glad for, at jeg ikke gjorde i dag, siger Sofie Hvingel.

Hun er oprindeligt uddannet kontorassistent fra Hospitalsenheden MidtVest i Herning, og har netop fået arbejdet ved Politiet i Holstebro.

- Det bliver rart med en fast indtægt. Men jeg fortsætter med at drive mit firma i fritiden, så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Sofie Hvingel.

En af de ting hun godt kan lide ved Dance fitness er, at alle kan være med.

- Der er typisk 10-15 personer på et hold, og alle kan være med, lige fra nogle på min egen alder til bedstemødre. Man kan danse i sit eget tempo. Det handler jo "bare" om at få pulsen op, så konditionen bliver forbedret, siger Sofie Hvingel.

Hun har selv stået for alt omkring sit firma - lige fra navn og logo til hjemmeside og markedsføring, der typisk finder sted på Instagram og Facebook. Hun står naturligvis også bag slaglinjen "Bliv stærkere end din undskyldning", der står bag på hendes T-shirt.

Hvis man går til Sofie efter råd og vejledning, vil man dog ikke møde en fanatiker.


Selvfølgelig skal man leve sundt og motionere, hvis man vil tabe sig, men der skal være plads til en kage og en fest ind i mellem, og så kan man jo eventuelt motionere lidt ekstra før man går til fest.

Sofie Hvingel


- Selvfølgelig skal man leve sundt og motionere, hvis man vil tabe sig, men der skal være plads til en kage og en fest ind i mellem, og så kan man jo eventuelt motionere lidt ekstra før man går til fest, siger Sofie Hvingel med et smil.

Annonce

Polterabend

Udover sine dansehold, vejledninger og de online-kurser, hun tilbyder på sundmedsofie.dk, kan man også hyre hende som danser og underviser ved arrangementer.

- Jeg elsker at komme ud, og har for eksempel undervist i både 4. klasse og på efterskoler. Jeg har også været med til at skabe lidt sjov ved en polterabend, siger  Sofie Hvingel.

Sofie Hvingel

Sofie Hvingel er 25 år. Hun er født og opvokset i Hvide Sande. Og har siden 2018 boet i Spjald sammen med sin kæreste Lasse Møller Nørgaard, der er landmand.

Sofie er uddannet kontorassistent og slankekonsulent. Hun har følgende Certificeringer fra Atwork: Kostvejleder med speciale i vægttab, Børn & Overvægt speciale og Konsulent i Proces Ernæring.

Hun startede firmaet Sund med Sofie i 2020. Men corona satte en stopper for, at det kunne blive en fuldtidsbeskæftigelse fra begyndelsen af. Derfor har hun netop også fået job ved Politiet i Holstebro.

Når hun ikke danser eller laver sund mad, bruger hun gerne tid med veninderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce