Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sommerteater for børn og unge

Lajla Nielsen-Refs er formand for teaterforeningen Theatron, der inviterer børn og unge mellem 10 og 17 år til at bruge fire dage i august til lave en forestilling. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Teaterforeningen Teatron arrangerer teater for børn og unge, der har lyst til at stå på en scene eller til at arbejde med lys og lyd.
Annonce

Ringkøbing: Vil du gerne prøve at stå på en scene eller prøve at arbejde med lys og lyd, er du mellem 10 og 17 år og har du tid fra tirsdag den 4. august til fredag den 7. august, så læs videre.

Teaterforeningen Theatron har nemlig får støtte fra Børne- og Undervisningsministeriets Covid-19-pulje og arrangerer derfor sommerteater i Generator.

- Vi er tre undervisere til maks 20 deltagere. Vi hører om deltagerne har nogle ideer, ellers er vi tre undervisere klar, fortæller Lajla Nielsen-Refs, der er formand for Theatron.

Sommerteater

De tre undervisere er: 

Lajla Nielsen-Refs: Dramalærer ved Kulturskolen Ringkøbing-Skjern og dramaturgistuderende. formand for Theatron.

Natasja Agermark Hansen. Uddannet på Musical- og teaterlinie på Dansk Talentakademi i Holstebro.

Christoffer Splidsboel: Medstifter af Theatron. Har dyrket teater i mange år. Lys- og lydansvarlig.

Hun er også lærer på Musikskolen, der ellers har arrangeret sommerteater, men på grund af Covid-19 og Musikskole-lukning har musikskolen droppet det i år.

- Theatron blev så spurgt, om vi var interesseret i nogle af de penge, som Børne- og Undervisningsministeriet uddeler i år, Covid-19-puljen, så nu laver vi så sommerteater, forklarer Lajla Nielsen-Refs.


Lys og lyd skal i høj grad indgå i de fire dage, så vi har også brug for nogen, der gerne vil lege med knapper.

Lajla Nielsen-Refs


Hun håber, at der både kommer nogle, der gerne vil optræde på scenen, og nogen der er vilde med lys og lyd.

- Lys og lyd skal i høj grad indgå i de fire dage, så vi har også brug for nogen, der gerne vil lege med knapper, siger hun.

De fire dages undervisning afsluttes med en forestilling for forældre og søskende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce