Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Stor interesse for butikslokaler i Ringkøbing

Hen over sommeren har Normal-kæden drevet en Minimal-butik i den gamle Matas-bygning på Algade. Lokalerne er nu igen tomme som noget af det eneste i det centrale Ringkøbing. Arkivfoto: Secilie Thusing Nielsen
Annonce

Ringkøbing: Der er stor interesse for at leje butikslokaler i Ringkøbing.

Købstadschef Jacob M. Rasmussen har en liste med interesserede. Når der kommer noget ledigt, centralt i byen, henviser han til ejerne af lokalerne.

Der er dog ikke meget ledigt på de centrale strøg i byen.

Der er den gamle Matas-bygning i Algade, hvor butikskæden Normal henover sommeren har haft en Minimal-butik med et begrænset vareudbud. Ugeavisen har forsøgt at få oplyst, om prøveperioden har givet Normal lyst til en permanent lejekontrakt, men direktør Torben Mouritsen er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Ved årsskiftet bliver Nygade 6 ledigt. Hans Ruby holder i øjeblikket ophørsudsalg i lokalerne.

Bygningen ejes af ejendomsmægler Mikkel Middelhede.

- Der er flere, der har vist interesse. Lige nu ser det ud til, at det bliver indenfor samme branche, men hvis det glipper, så bliver det noget helt andet. Mere kan jeg desværre ikke afsløre i øjeblikket, siger Mikkel Middelhede.

På Herningvej er Coop ved at sælge den gamle Fakta-butik, hvor der i øjeblikket er en kinesisk reatuarant.

- Restauranten bliver ikke berørt af salget, men fortsætter i lejemålet, fortæller ejendomsmægler Lars Taulbjerg fra erhvervsmæglerkæden Nordicals, der står for salget.

For en konkret klient er han i øjeblikket på jagt efter butikker på op til 300 kvadratmeter med en central beliggenhed i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

René Lagoni har været en af hovedkræfterne bag surf-eventyret på Ringkøbing Fjord. Han fik gjort en forretning ud af sin hobby.

Annonce