Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Superbrugsen kåret som bedste butik

SuperBrugsen Ringkøbing er kåret som distriktets bedste SuperBrugsen-butik. Fra venstre ses uddeler Lars Sejr og  souschef Michael Sturm. Foto: Coop
Jeg er megastolt, og det viser hvor gode folk vi har, siger uddeler Lars Sejr fra Superbrugsen Ringkøbing
Annonce

Ringkøbing: Superbrugsen er blevet kåret som bedste Superbrugsen i sit distrikt. Det skete på Coops lederkonference.

- Jeg er megastolt over kåringen. Den viser, at det vi gør i hverdagen er det rigtige, men vi har også gode folk hele vejen rundt, siger uddeler Lars Sejr, Superbrugsen Ringkøbing.

Onsdag i denne uge er hele personalet inviteret ud at spise for at fejre kåringen.

- Vi fejrede også kåringen i sidste uge med et glas champagne, fortæller Lars Sejr.

Salgschef Wafik Hallal, SuperBrugsen, siger i en pressemeddelelse:

- Titlen som distriktets bedste SuperBrugsen er kædens fine anerkendelse af arbejdet i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiksstandard og levere en flot kundeoplevelse. Kåringen er kort sagt bevis på, at butikken gør et solidt og stærkt stykke arbejde. Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne.

I motivationen for kåringen af SuperBrugsen Ringkøbing lyder detblandt andet:

I butikken er lederskab i højsædet og uddeler, souschef og slagtermester har altid øje for kundernes behov og for, hvad der er in i tiden. De knytter desuden bånd mellem butikken og lokalmiljøet med forskellige aktiviteter, der gør en god forskel for området.

Superbrugsen i Ringkøbing er ikke den eneste, der blev hædret på Coops lederkonference. Her blev Superbrugsen i Spjald hædret som bedste butik blandt de selvstændige Superbrugsen-butikker. Superbrugsen i Ringkøbing er en Coop-butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce