Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Susanne Dyrby Højlund kommer fra en stilling som hotelchef i Aarhus og har tidligere været spa og fittness manager på Bella Sky Hotel i København. Foto: Søren Palmelund
Susanne Dyrby Højlund er kurbadchef på Fjordgaarden - Det bliver Danmarks bedste kurbad, mener hun.
Annonce

Ringkøbing: - Det bliver Danmarks bedste kurbad.

Susanne Dyrby Højlund er chef for Fjordgaardens nye kurbad, så hun skal næsten mene, at hendes nye arbejdsplads bliver Danmarks bedste, men hun ser bestemt ud som om hun mener det, da hun viser rundt.

Og det ser virkelig godt ud, det nye kurbad. Der er ikke sparet på flotte detaljer og gode materialer. Der er brugt meget glas, så kurbadet åbner sig op ud mod den omkringliggende natur.

Fra poolen oppe på toppen har man en pragtfuld udsigt ud over rørskoven og Vonåen. Eller ind mod Ringkøbing og foderstoffens tårn.

Håndværkerene er stadig i gang med de sidste ting, men kurbadet skal nok blive klar til åbningen den 17. juni, lover Susanne Dyrby Højlund.

Kurbadet bliver både for Fjordgaardens gæster og for lokale. Man kan både få en brunch med kurbadsbillet eller en middag med kurbadsbillet.

Her tilbydes mange forskellige behandlinger i alle prisklasser, fortæller kurbadschefen.

Der er også mulighed for at leje en karbadssuite, hvor et par kan få et mælkebad eller et vitaminbad, mens de nyder champagne og jordbær.

Fra udendørspoolen på taget er der udsigt ud over rørskoven og Vonåen. Foto: Søren Palmelund.
Her kan sidde en hel række gæster og få fodbad på en gang. Foto: Søren Palmelund
Der er brugt meget glas i byggeriet, så lyset kommer ind. Foto: Søren Palmelund
Susanne Dyrby Højlund i saltgrotten, en sauna med salt fra Himalaya rundt på væggen. Foto: Søren Palmelund
Det er Martin Stubkjær (tv) fra ejerfamilien, der har været projektleder på byggeriet, der har kostet over 20 millioner kroner. Til højre Fjordgaardens direktør Brian Madsen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce