Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

To kampe og fire point er vel godt nok. Mod Hedensted skal det nye RIF-hold virkelig testes

Spillerne arbejder virkelig for sagen, men det kniber med at ramme hinanden, siger cheftræner Claus Christiansen, Ringkøbing IF, inden fredagens kamp mod Hedensted. Arkivfoto: Henrik Olesen
To kampe og fire point er vel godt nok. Mod Hedensted skal det nye RIF-hold virkelig testes
Annonce

Optakt: Med to kampe og fire point på kontoen burde vi vel egentlig være tilfredse. Det rækker samtidig til en topplacering, så det ser godt ud i tabellen, og alligevel rækker glæden ikke til mere end almindelig tilfredshed.

- Jeg kan ikke sætte en finger på indstillingen hos spillerne, for de arbejder virkelig for sagen, roser cheftræner Claus Christiansen.

- Men jeg mener, vi burde være bedre i vores boldomgang, presspillet og duellerne. Vi rammer ikke hinanden hverken i vores løb eller vores afleveringer og har generelt lidt for svært ved at sætte spillet op.

Og sådan er det. Vi råder over en meget ung trup, og der vil være ustabile præstationer fra kamp til kamp, og det er cheftræneren selvfølgelig også opmærksom på.

- Vi må øve på træningsbanen, og så kommer den dag også, hvor spillerne virkelig viser deres potentiale som hold, siger Christiansen.


Vi burde være bedre i vores boldomgang, presspillet og duellerne


Der er rigtig god træningsparathed, men det tager tid at spille et forholdsvist nyt hold sammen, så vi må også være tålmodige.

Resultatmæssigt er det altså ok – også selv om modstanderne ind til videre har været fra den formodede tunge ende i tabellen. Derfor bliver det spændende at se, hvordan holdet klarer sig mod Hedensted, der i flere år har markeret sig som top 4 hold i danmarksserien. Her kan vi virkelig måle os selv på niveau, så det bliver et fint pejlemærke om, hvor vi ligger i styrke i forhold til at begå os i rækken. Hedensted har en meget stærk offensiv med gennembrudsstærke og hurtige spillere, så vi skal være på stikkerne for at dæmme op for det angreb. Det vil være en præstation i sig selv at holde nullet bagude mod så stærkt et mandskab. Udeholdet scorede 3 mål i deres seneste kamp mod Tarup-Pårup, men det var kun nok til uafgjort, så der er altså også muligheder for at komme til scoringer. Det skal vi udnytte, men det kræver noget større skarphed fra os i afslutningerne.

Vi spiller for første og eneste gang i dette efterår på en fredag for at prøve noget andet med vores set up, og det betyder som sædvanlig, at der er halv pris på fadøl fra Hancock en halv time før kick off, lige som ølhanerne vil være åbne til samme pris en halv time efter kampen. Her kan man så opleve kåring af kampens spiller umiddelbart efter dommerens slutfløjte, så bliv endelig på Green Arena for at fejre ham.

I håb om en god kamp – velkommen til Hedensted, tilskuere og dommertrio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce