Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

To unge og en halvgammel på festival: Citybois og Madsen spiller hver deres melodi

Citybois har begået lidt af et kunsstykke - ved at skabe sig en karriere som udløber af at have deltaget i X Factor. Arkivfoto: Flemming Ege
Rock i Ringkøbing offentliggjorde tirsdag middag yderligere fire navne til næste års festival 4. juli: Citybois, Johnny Madsen, Volf Band og David Egebjerg.
Annonce

Ringkøbing: Umiddelbart kan det være svært at finde en fællesnævner mellem ungersvendene i Citybois og rutinerede Johnny Madsen.

Det skulle da lige være, at de alle nyder at stå på en scene. Om der er et fælles ønske om at hilse på hinanden, er uvist, men sikkert er det, at såvel Citybois som Johnny Madsen er på plakaten ved næste års udgave af Rock i Ringkøbing.

Mathias Have, der er hovedansvarlig for at hyre kunstnere til éndags-festivalen i starten af juli, begrunder valget af Citybois som værende strategisk:

- Det er ubestridt til de unge.

Citybois deltog i 2015 i X Factor, hvor Thomas Blachman tog Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov under sine vinger.

De to unge fyres præstationer i rampelyset og den bedste sendetid på DR1 rakte blot til en fjerdeplads, men som nogle af de få fra X Factor har Citybois formået at skabe sig en efterfølgende karriere.

Johnny Madsen er omgivet af et rutineret band - her Knud Møller (t.v.) på guitar og Niels Nello Mogensen på bas. Arkivfoto: Christer Holte
Annonce

Madsen er stamgæst

Johnny Madsen puster lige nu ud efter en tætpakket og udsolgt efterårsturné, der blandt andet bragte den 68-årige kunstner til Vesterhavs-Hallen i Ringkøbing, hvor han er et kendt ansigt.

Således var Johnny Madsen også at se på 2019-udgaven af Rock i Ringkøbing, hvor koncerten var tæt på at blive aflyst som følge af kraftig vind direkte ind på scenen.

Ud over Citybois og Johnny Madsen har Rock i Ringkøbing tirsdag også præsenteret Volf Band og dj'en David Egebjerg. Den næsten komplette liste over kunstnere til folkefesten lørdag 4. juli næste år byder også på blandt andre Carpark North, Malurt, Outlandish og DJ Aligator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce