Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Toyota: Køb din nye hybridbil nu, hvis du vil være sikker på, at den er klar til sommersolen

Vagn Albrechtsen, partner i Toyota i Ringkøbing, forventer at sælge rigtig mange af den nye Yaris Cross i år. Foto: Kaj Poulsgaard
Toyota håber på mange kunder til nytårskuren. Det er ikke alle nye biler, der er på lager, men da der formodentlig også vil være leveringstid til maj og juni, er det klogt at bestille en ny hybridbil nu.

Ringkøbing: Der er mange gode varer på hylderne hos Toyota i Ringkøbing, og ønsker du at købe en ny Toyota benzinbil, så kan du hurtigt blive fint kørende i 2022.

Men hvis dit højeste ønske er at blive godt kørende i en spritny hybridbil fra Toyota - for eksempel Yaris Cross, der er en dejlig høj model, så må du væbne dig med tålmodighed.

Vagn Albrechtsen, der er partner i Toyota i Ringkøbing, har været med i gamet i mange år, og han har derfor før oplevet leveringsproblemer, når en ny eftertragtet model har ramt markedet. Men lige nu er det lidt anderledes.

Annonce

- Det er ekstremt nu, fordi det rammer nærmest alle mærker. De fleste producenter har problemer med at skaffe computerchips, og corona, hvor mange fabrikker har været lukket ned i kortere eller længere tid, har ikke gjort det bedre, siger Vagn Albrechtsen.

- Vi må jo bare forsøge at forklare kunderne det på en pæn måde. Vi tror ikke rigtig på, at det bliver bedre i den nærmeste fremtid, så hvis man gerne vil kunne køre i en ny bil til sommer, så kan man lige så godt bestille nu. Vi ved, at producenterne prioriterer de biler, der er solgt til en kunde, siger Vagn Albrechtsen.

Det er vigtigt at sige, at der ikke er leveringsproblemer på alle biler, og at det ikke er et halvt år på alle nye biler.

Vagn Albrechtsen

- Men det er også vigtigt at sige, at der ikke er leveringsproblemer på alle biler, og at det ikke er et halvt år på alle nye biler. Brugtbilssalget går også godt, siger Vagn Albrechtsen.

Toyota har netop fremvist en stribe ny rene elbiler, der kommer på produktionsbåndet de kommende år. Mærket er også klar til at investere 100 milliarder i ny batteriteknologi.

- Det er da rart at have sådan en koncern i ryggen. Når vi sælger så mange hybridbiler, er det jo også fordi Toyota var først med teknologien og har produceret hybridbiler siden 1997. De vil være relevante i mange år endnu, indtil der er ladestandere nok og elnettet kan følge med, siger Vagn Albrechtsen.

I dag er der producenter, der udelukkende sælger biler via nettet, og måske har et enkelt showroom eller to. Den trend tror Vagn Albrechtsen ikke kommer til Ringkøbing lige med det første.

- Det er klart, at der vil være nogle i de nye generationer, der er opvokset med computere og onlinehandel, der vil gøre det. Men indtil nu er det forsvindende få af vores kunder, der gør det rent på den måde. Langt de fleste vil gerne ud at prøve at sidde i deres nye bil og måske køre en lille tur, siger Vagn Albrechtsen, der i øvrigt er rigtig glad for, at Ringkøbing er en god bilby.

- Det er fedt, at vi har så mange gode kolleger. Det gør, at der er mange i og omkring Ringkøbing, der vælger at køre hertil, når de skal kigge på ny bil. Derfor håber jeg da også, at der er mange af vores kolleger, der vil holde nytårskur den 8.-9. og 15.-16. januar, siger Vagn Albrechtsen.

Selv har han flere flotte blå biler stående i udstillingen, og han regner med, at trenden med lidt flere farver fortsætter i 2022.

- Det er klart, at sølvgrå, sort og hvid, stadig er i overtal, men der begynder at være flere blå, guld-farvede og røde biler på vejene. Det tror jeg vil fortsætter, siger Vagn Albrechtsen.

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Fyraftenssang

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne Bøndergaard fik både blomster, vase og vers da hun rundede 25 år i mediehuset

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

O at være en høne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Kultur for alle: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne byder velkommen til et blik ind i forårets program

Ugeavisen Ringkøbing

G. Bech-Hansen har købt stort ind til nytårskur

Ugeavisen Ringkøbing

A.V. Vejgaard har fire sælgere på arbejde til nytårskur med en ny sællert i Taigo

Ugeavisen Ringkøbing

Kalenderen

Ugeavisen Ringkøbing

Toyota: Køb din nye hybridbil nu, hvis du vil være sikker på, at den er klar til sommersolen

Ugeavisen Ringkøbing

Tang Biler er stolt over at have Årets Bil og Danmarkspremiere på S-Cross

Ugeavisen Ringkøbing

4700 borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune kan komme til psykolog med få dages varsel

Ugeavisen Ringkøbing

Overtro, varsler og vilde ritualer: Fem overraskende nytårstraditioner

Ugeavisen Ringkøbing

Kalenderen

Annonce