Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Træt af hjemmearbejde: Få en kontorplads i Primohuset

Housekeeper Preben Holm fra Primohuset har et godt tilbud til folk, der er trætte af at arbejde hjemmefra: få en kontorplads i Primohuset. Arkivfoto: John Randeris

Ringkøbing: Selv om dele af samfundet nu er åbnet op igen, så sidder mange stadig derhjemme og arbejder.

Det har mange efterhånden gjort et stykke tid. Det er efterhånden en udfordring for mange.

- Vi tror ikke, det virker lige godt for alle at arbejde hjemmefra i disse Coronatider. Jeg har da snakket med end del familier, der synes det er udfordring at få det til fungere godt, også selvom børnene igen skal starte i skolen, siger housekeeper Preben Holm fra Primohuset.

Derfor har Primohuset nu valgt at tilbyde en kontorplads i Primohuset og endda på meget favorable vilkår, idet huset tilbyder at give de første fem uger af lejemålet uden beregning.

PrimoHuset er Ringkøbings kontorfællesskab. Men PrimoHuset er mere end blot et hus med mange spændende virksomheder. Faktisk er der fire PrimoHuse: PrimoHus 1 på IC. Christensens Alle’ 1, PrimoHus 2 på IC. Christensens Alle’ 5, Brogaarden på Brogaardsvej 5 og Rindumgaard på Rindumgaard Alle’ 3

- Vores lejere siger, at det er rart at blive en del af et godt fællesskab, hvor man er omgivet af andre, som hver især bidrager til faglig sparring på tværs af forskellige brancher. Eller bare det for en stund at komme væk fra sin PC'er og nyde en kop kaffe i et af vores små møderum sammen med en kollega, forklarer Preben Holm.

Man skal bare komme med sin egen PC'er, Primohuset sørger for resten, skrivebordet, kontorstolen, reoler, lamper, internet, kopimaskine, rengøring og gratis kaffe/the i automaten.

Mange sætter også stor pris på at mødes med andre til frokost og være del af den frivillige frokostordning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce