Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Træt af underhylere og sokker? Fortvivl ikke, biblioteket har den perfekte gaveidé!

Christmas table place setting. Holidays background. Christmas gift and spruce branch with cones on dark wooden surface.
Nu har vi hos Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne løsningen til dig, for som noget helt nyt løfter vi allerede før jul sløret for vores arrangementer i det kommende forårsprogram.
Annonce

Klumme: Kender I det med, at man år efter år leder efter den helt rigtige gave til manden? Kigger man på hans ønskeseddel, er der ikke megen hjælp at hente. Underhylere, sokker og værktøj står der. Igennem hele december har man øjne og øre åbne for at finde den helt rigtige og mere personlige gave. Men efter længere tids forgæves søgen ender det alligevel med, at det er den traditionelle bløde pakke, der ender under træet.

Nu har vi hos Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne løsningen til dig, for som noget helt nyt løfter vi allerede før jul sløret for vores arrangementer i det kommende forårsprogram. Det sker torsdag d. 5. december klokken 10.00, hvor du kan besøge riskbib.dk, blive inspireret, se vores forskellige foredrag og lægge en oplevelse I kan nyde sammen under juletræet.

Som noget nyt lancerer vi for eksempel konceptet FILM & FOREDRAG i samarbejde med Ringkøbing Biograf. Her kan I tirsdag d. 28. januar kl. 18.30-21.45 opleve den prisbelønnede krigsfotograf Jan Grarup med foredraget om bogen Hvor Jernkorsene gror OG herefter se dokumentarfilmen Krigsfotografen, der følger Jan Grarup og hans liv på hjemmefronten og ude i verdens brændpunkter.

Jan Grarup lever et liv i undtagelsestilstand: Ude i verden er han som krigsfotograf i evig krydsild, hjemme i København er han far til fire – Men pludselig blev moderen til tre af hans børn dødeligt syg, og så måtte han hjem og stå alene med forældreansvaret for sine børn, som han skulle genopbygge tillid og intimitet med efter mange års flygtig tilstedeværelse.

Jan Grarup ønsker at forblive verdens bedste krigsfotograf. Men hvordan hænger vejsidebomber og snigskytter sammen med at være alene forsørger?

Krigsfotografen, der er optaget over en periode på knap seks år, tager med Jan Grarup ud til forskellige krigszoner og følger ham tæt i det arbejde, der potentielt kan koste ham livet – en mulighed, han er indstillet på, mens han samtidig forsøger at være der på bedste vis for sine børn.

Foredraget er en tour de force, med dybt personlige historier og private billeder. Filmen er instrueret af den prisvindende instruktør Boris B. Bertram, så man får valuta for pengene ved dette unikke arrangement. Oplev både FILM & FOREDRAG for kun 150 kr. og få en oplevelse sammen.

Netop nu - de 10 mest populære

  1. Lucinda Riley: Solsøsteren: Electras historie
  2. Lucinda Riley: Helenas hemmelighed
  3. Jussi Adler-Olsen: Offer 2117: krimithriller
  4. Jojo Moyes: Ræk mig stjernerne
  5. Maria Helleberg: Søstrene fra Thy: roman
  6. Sara Blædel: Pigen under træet: krimi
  7. Elisabeth Gjerluff Nielsen: Store børn: erindring om en familie
  8. Jeffrey Archer: Her var en mand
  9. Michael Katz Krefeld: Skytsengel
  10. Delia Owens: Hvor flodkrebsene synger
Annonce

Andre spændende foredrag

Slank, sund og stærk ved Anne Hjernøe d. 30. januar, Befri os fra flere hedeture ved Søs Wollesen d. 18. februar, Kim Larsen – Mine unge år ved Jens Andersen d. 10. marts og Kun en tåbe frygter ikke haven ved Anders Kofoed d. 1. april. Læs mere, find inspiration og køb billetter til den sociale julegave på riskbib.dk fra torsdag d. 5. december kl. 10.00. På gensyn til gode oplevelser på DIT bibliotek!

Følg med i klummen i uge 51 – her kan du blive inspireret til nogle af de helt nye og aktuelle bøger og film, som du naturligvis også finder på DIT bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce