Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Udstilling af håndlavede dørkranse i Primo Huset

Malene Spangberg Fogh ses her ved billeder af de håndlavede dørkranse. PR-foto
Annonce

Ringkøbing: Ny udstilling af håndlavede dørkranse kan nu ses i Primo Huset 1 frem til 1. februar 2020, lyder det i en pressemeddelelse.

Udstilleren er Malene Spangberg Fogh, uddannet jurist og 41 år gammel. Hun bor i Hee sammen med min mand Lars og Sylvester på knap tre år og Sebastian på et år, Freja på 17 år og Oliver på 15 år.

Malene Spangberg Fogh har altid været en kreativ person; som barn lavede hun især uroer, strikkede kravlenisser til jul og dekorerede håndsæbe med gavebånd og kunstige blomster. Senere blev det meget at binde flotte buketter til venner og bekendte. Men det var først for et par år siden, hun begyndte at lave håndlavede dørkranse af især de ting, som findes i naturen. Hun laver ikke kun hjerter og runde kranse; spektret indbefatter også barnevogne, påskeæg, juletræer, kræmmerhuse og vindrueklaser – og flere ideer til motiver ligger hele tiden i støbeskeen.

Alle der har lyst til at se udstillingen er meget velkomne i Primo Huset.

/EXP

Malene Spangberg Fogh har bundet flotte buketter til venner og bekendte. Men først for et par år siden begyndte hun at lave dørkranse af især de ting, som findes i naturen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce