Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Unge musikstjerner indbyder til at ryste røv på Generator

Dayyani spiller på Generator den 8. april. Pressefoto

Ringkøbing: Der bliver rig mulighed for at få rørt danseskoene, når de danske unge og rising musikstjerner DAYYANI og PHILIP giver dobbeltkoncert fredag den 8. april 2022 kl. 20.00 på Generator i Ringkøbing.

Dansk-iranske DAYYANI udlever sine vådeste 00’er-drømme gennem sin sjælfulde og energiske popmusik. Vi taler Britney, Destiny’s og Timberlake møder skandinavisk R&B, mellemøstlige toner og punch-you-in-the-face-awesomeness. I løbet af blot få måneder er hun blevet et af de mest omtalte nye navne på den danske musikscene.

Med ikoniske live-performances med sit 7-mands-band, har koreografier og percussion overbevist enhver om, at det er tid til at ryste røv.

Annonce

I 2021 har hun turneret landet tyndt med indiepop-bandet, Ganger, men i år står den på turnéer og en række udgivelser i eget navn: DAYYANI.

Debut-EP’en “All The Things I’m Learning” er produceret af Isabella selv og hendes partner-in-crime, Johannes Bruun - der begge er blot 22 år gamle. I øjeblikket arbejder de på et fuldlængde album, der står til at udkomme i 2022. Den første single fra pladen, “My Shit” udkom i september 2021, og har været i tung rotation på DR P3 siden.

Philip Bæk Hedegaard

Bag kunstnernavnet Philip finder man 22-årige sanger og sangskriver Philip Bæk Hedegaard, som forelskede sig i musikken da han som 13-årig fik sin første guitar.

Efter flere års intensiv og disciplineret øvning på guitar, og en drøm om at komme ind på konservatoriet som guitarist, opdagede han for alvor sangskrivning. Guitaren blev til et redskab i jagten på “den gode sang”, og drømmen om at være guitarist, blev erstattet af drømmen om at være artist.

Philip udforsker den moderne og strømlinede pop-lyd i kombination med organiske elementer. Med et tekstunivers, der tager afsæt i ungdommens usikkerheder og store følelser, og en legende tilgang til komposition, eksperimenteres der med at underbygge stemninger, og kommunikere ærlige og stærke budskaber ud.

Dobbeltkoncerten finder sted fredag den 8. april 2022 kl. 20.00 på Spillestedet Generator. Billetter sælges i forsalg på hjemmesiden eller i døren fra kl. 19.00.

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

100 års jubilæum: Helt frem til 1940 kostede det penge at bruge cykelstien mellem Ringkøbing og Søndervig

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Undgå madspild: Brug app'en Too Good To Go til at redde maden

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Succes med madspilds-app: Du skal være hurtig for at få billig mad gennem "Too Good To Go"

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Kalenderen

Ugeavisen Ringkøbing

V. Strandgade bliver propfyldt til sommerens markedsdage: To mandage er allerede fuldt bookede

Ugeavisen Ringkøbing

Klassisk kammermusik møder "chill vibes and Lo-Fi jams" på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Kannevorf har 20 klassiske biler: Efter en lang dag på kontoret slapper jeg af med at bruge mine hænder

Ugeposten Skjern

Konfirmationer 2022 - 7. og 8. maj

Ugeavisen Ringkøbing

Spænding i toppen af rækken

Ugeavisen Ringkøbing

Koncert med Mariagerfjord Pigekor i Ringkøbing Kirke

Ugeposten Skjern

Fortidsmindedag på Øster Lem Hede

Annonce