Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Valgplakater for lokale butikker

Handl lokalt - kampagneplakater fra Ringkøbing Handelsforening
Vil du gerne have mange butikker i Ringkøbing, så handl lokalt. Handelsforening sætter valgplakater op.
Annonce

Ringkøbing: Budskabet er ikke til at tage fejl af. Hvis man ikke lægger sine indkøb i de lokale butikker, risikerer man at de lukker med tab af arbejdspladser og lokalt liv og service til følge. Det er der ikke noget nyt i. Men budskabet skal gentages igen og igen.

- Kunderne bliver bombarderet med tilbud på nettet og andre platforme, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden gør opmærksomt på vigtigheden af at støtte op omkring det lokale handelsliv. Det er også baggrunden for, at vi nu sætter en række budskabsplakater op i bybilledet, ligesom man kender det fra valg til kommunalbestyrelsen, regionen eller Folketinget, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Budskaberne er direkte rettet imod kunderne: ”Uden dig ingen butikker - handl lokalt”, ”I Ringkøbing står vi sammen - handl lokalt”, ”Ønsker du lokale butikker - handl lokalt” og ”Er du glad for din by - handl lokalt”.

- Vi forventer at sætte plakaterne op fra den 1. november og de vil pryde gadebilleder mindst november måned ud. Vi håber, at plakaterne kan være med til at skubbe på en vigtig lokal opbakning til den lokale detailhandel, siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce