Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vi har virkelig brug for en sejr, så vi kan kravle lidt væk fra bundpladserne

Klaus Moesgaard (th) var ikke med i kampen mod Kolding, men han håber at være klar til søndagens kamp. Foto: Søren Palmelund
Vi har virkelig brug for en sejr, så vi kan kravle lidt væk fra bundpladserne, men det kræver næsten med garanti mål, for vi har kun formået at spille til nul en enkelt gang i Horsens, siger Jens S. Nielsen fra RIF.
Annonce

Ringkøbing: ”Svingende” er vel det mest positive udtryk, vi kan bruge om de foreløbige præstationer. Og det gør det selvfølgelig frustrerende på samme tid, at man kan gå fra en suveræn 6-1 sejr over Viby til et miserabel nederlag på 2-0 hjemme mod B 1913 for så at levere en godkendt første halvleg i Kolding, men hvor vi efterfølgende på dårligste vis satte en 1-0 føring over styr til uafgjort 1-1.

”I perioder er vi gode, og vi har jo set vores topniveau i et par kampe, men vi mangler at forbedre vores bundniveau, og det var f.eks. afgørende for vores kamp i Kolding, hvor vi havde flere chancer til at afvise deres udligning”, fortæller Claus Christiansen. ”Resultatet i den kamp burde aldrig have været på spil, for vi havde fint styr på begivenhederne i første halvleg, men vi fik svært ved at sætte spillet op efter pausen med alt for dårlig kvalitet i vores boldomgang”.

Og det var desværre over hele linjen så tesen om, at de mange unge spillere på holdet naturligt leverer ustabilt holder ikke. De rutinerede og erfarne spillere bidrog heller ikke til at hæve niveauet, og det er et must, hvis vi skal hente resultater.

”Og det skal vi på hjemmebane mod Odder, selv om det bliver svært mod en meget formstærk modstander”, vurderer cheftræneren. De har fået styr på holdet efter en lidt famlende start, og vi skal være på dupperne over for en meget målfarlig offensiv”.

Østjyderne ligger 4 point foran os i tabellen og har erobret 10 point i de sidste 4 kampe, så lad os håbe vi kan afbryde den stime. Vi har virkelig brug for en sejr, så vi kan kravle lidt væk fra bundpladserne, men det kræver næsten med garanti mål, for vi har kun formået at spille til nul en enkelt gang i Horsens.


I Kolding måtte vi undvære Moesgaard, og han var savnet, så vi krydser fingre for at han bliver klar.

Jens S. Nielsen


I Kolding måtte vi undvære Moesgaard, og han var savnet, så vi krydser fingre for at han bliver klar. Vi har nu kun et par langtidsskadede ude, så antalsmæssigt er der nok at vælge mellem for trænerteamet, og mon ikke der bliver lagt op til, at ugens præstationer på træningsbanen bliver vægtet højt i denne omgang – det kan man da håbe for de fleste af de, der deltog i sidste kamp.

Som sædvanlig kårer vi kampens spiller umiddelbart efter dommerens slutfløjte, så bliv endelig på Green Arena for at fejre ham.

I håb om en god kamp - velkommen til Odder, tilskuere og dommertrio.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce