Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vil du dele din bedste juleopskrift med de andre læsere?

Har du en god opskrift på ris a la mande og vil du dele den med andre, så send den ind til ugeavisen. Arkivfoto: Vibeke Toft
Der er mange traditioner forbundet med julen, især omkring mad. Ugeavisen efterlyser din bedste juleopskrift. Det kan være familieopskriften på den bedste andesteg, den bedste rødkål eller de bedste vaniljekranse. Vi bringer så de bedste opskrifter. Blandt alle indsendte bidrag trækker vi lod om et gavekort til Restaurant Pakhuset i Skjern
Annonce

Opskrifter: And, gås eller flæskesteg? Nogle putter mandler i ris a la mande, andre gør ikke. Nogle skal have mange forskellige småkager, andre holder sig til vaniljekranse.

Traditionerne er vigtige omkring jul. Allerede i Peter Fabers julesang "Sikken voldsom trængsel og alarm" fra 1848 står der: Rør blot ikke ved min gamle jul.

Nogle madopskrifter går i arv  i familierne, mens andre selv finder på nye juleopskrifter.

Vil du dele din bedste juleopskrift med de øvrige læsere af ugeavisen. Det kan være en opskrift på vaniljekranse, en god flæskesteg med sprød svær, det bedste tilbehør til julemiddagen eller måske en særlig ret til julefrokosten.

I ugeavisen i uge 51 bringes de bedste opskrifter. Blandt alle indsendte bidrag trækkes der lod om et gavekort på 500 kroner til Pakhuset i Skjern.

Opskriften mailes til peso@dbrs.dk senest onsdag den 9. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce