Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vinterferie: Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne har insekter på menuen, dinosaur-workshops og cirkus for hele familien

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne har insekter på menuen, dinosaur-workshops og cirkus for hele familien
Annonce

Klumme: Der bliver som altid gang i den, når vi slår dørene op til vinterferie på bibliotekerne. Kom og vær med til kreative workshops, oplev et vaskeægte cirkus, et trylleshow, hyggeligt børneteater og smag på insekter med BUG AMOK – hvis du tør…

Netop nu - de 10 mest populære

  1. Lucinda Riley: Solsøsteren: Electras historie
  2. Sara Blædel: Pigen under træet: krimi
  3. Delia Owens: Hvor flodkrebsene synger
  4. Maria Helleberg: Søstrene fra Thy: roman
  5. Jojo Moyes: Ræk mig stjernerne
  6. Elisabeth Gjerluff Nielsen: Store børn: erindring om en familie
  7. Lone Theils: Stilleleg
  8. Sara Omar: Skyggedanseren
  9. Anne B. Ragde: Datteren
  10. Michael Katz Krefeld: Skytsengel
Annonce

Klods-Hans - Børneteater

Vi starter vinterferien i uge 7 med Klods-Hans, børneteater for 3 til 8 årige på Tarm Bibliotek mandag den 10. februar klokken 10.30-11.00. Her vil Det Rullende Eventyr med Katia Ben Semmane levere en herlig fortolkning af den velkendte historie om Klods-Hans. Både Hans og de to brødre ønsker at fri til prinsessen, men på hver deres måde…

Annonce

Tegn en dinosaur - Workshop

Tirsdag den 11. februar klokken 9.30 og klokken 10.45 inviterer vi indenfor på Ringkøbing Bibliotek, hvor 3 til 6 årige kan deltage i den kreative workshop Tegn en dinosaur. Anne-Sophie Bech fra AS Visuals er multimediedesigner og kendt fra malebogen Colour your Holiday med motiver fra Ringkøbing-Skjern Kommune. Hun vil lære børnene, hvordan man bedst tegner en dinosaur og så er der ellers fri tegning. Alle får deres tegning med hjem. Der vil også blive fortalt en lille dinosaurhistorie.

Annonce

Trylleshow med Henny Solskin

Tirsdag den 11. februar klokken 10.00-11.00 kan de 0 til 12 årige opleve et skønt Trylleshow med Henny Solskin på Videbæk Bibliotek. Henny er humørspreder og tryllekunstner og hun leverer et show fyldt med trylleri, levende dyr, spænding, fest og farver. Kom og vær med til denne enestående oplevelse, hvor du bagefter kan komme helt tæt på dyrene.

Annonce

Cirkus Skunk

Onsdag den 12. februar klokken 10.30-11.15 er der Cirkus med David Skunk på Skjern Bibliotek. Enmandscirkuset underholder på morsomste vis både børn og voksne i alle aldre. I forestilling kan man både opleve jonglering, falde på halen-komik, Danmarks største one-man-Big-Band og meget mere. Samtidig er David en mester i at gribe øjeblikket og få noget sjovt ud af enhver situation. Arrangementet er for alle fra 3 år og op.

Annonce

Mal på krus - Workshop

Onsdag den 12. februar klokken 14.00-15.00 afholder vi også endnu en kreativ workshop, når der er Mal på krus med Birthe Damgaard på Ringkøbing Bibliotek. Birthe fortæller og viser, hvordan du kan tegne med de specielle porcelænstuscher. Når du er klar, kan du dekorere dit helt eget krus til dig selv eller til en du holder af. Det bliver en kreativ time for 6 til 10 årige, hvor du får dit krus med hjem.

Annonce

BUG AMOK - insekter på menuen

Vinterferie-aktiviteterne rundes af onsdag den 12. februar klokken 14.00-16.00, hvor Charlotte Bay fra Bug Amok holder en spændende workshop for børn i alle aldre og deres forældre på Videbæk Bibliotek. Her bliver der mulighed for at smage insekter på forskellige måder – for eksempel i brød bagt på insektmel eller som hele insekter. Der er også mulighed for at lave sin helt egen insektpesto med årstidens urter. Kom og smag på insekterne – hvis du tør. Det er gratis at deltage – bare mød op! Billetter til arrangementer er gratis! Bestil en uge før på riskbib.dk. Vi ses til sjove aktiviteter på DIT bibliotek!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce