Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vinterferien med mere end bøger

Hvem i familien tør at smage på insekter? Alle kan få lov at smage på Videbæk bibliotek onsdag den 12. februar. Pressefoto
Bibliotekerne har tilbud til hele familien
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er masser af tilbud til hele familien, når bibliotekerne i Ringkøbing-Skjern Kommune i vinterferien slår dørene op.

- Vores arrangementer har som mål at dække kommunen og komme med et tilbud til alle aldersgrupper mellem 0 og 12 år, fortæller Sofie Torp Hansen, PR-medarbejder for Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

Når bibliotekerne sender programmer ud, så er mange arrangementer for dagplejebørn, børnehaver og skoleklasser. I vinterferien har bibliotekerne fokus på aktiviteter, hvor hele familien kan være med.

- Når de fire- til seks-årige har gang i nogle aktiviteter, så kan resten af familien bruge bibliotekets øvrige muligheder, påpeger Sofie Torp Hansen.

Der er også aktiviteter for hele familien.

- Med BUG AMOK på Videbæk Bibliotek kan hele familien få lov at smage på insekter, hvis man tør. Der er brød bagt med insektmel, insektpesto eller hele insekter. Alle kan også få glæde af Cirkus Skunk på Skjern Bibliotek, siger Sofie Torp Hansen.

Hun oplever at børn og voksne er fokuserede på oplevelser, når de kommer på bibliotekerne.

- Her ser vi ikke mange mobiler under besøget. Forældre og bedsteforældre er nærværende, finder spil, højtlæsningsbøger og andre bøger, forklarer Sofie Torp Hansen.

Billetterne til arrangementer er gratis og skal bestilles en uge før arrangementet.

- Vi vil gerne vide, hvor mange mennesker, der kommer, både så vi kan finde stole nok frem og så vi ved, hvor store områder vi skal sætte af til workshops, siger Sofie Torp Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce