Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Walter & Sibylle en sag mellem venner

Walter og Sibylle.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Walter elsker at stå på skateboard med vennerne og han er også ret vild med at lave graffiti. Han er derimod ikke så vild med at gå i skole.

Det kan godt give lidt problemer derhjemme, især når man har en tvillingebror, som er en rigtig stræber, der elsker skolen, passer sine ting og gør som de voksne siger.

En dag er Walter og vennerne ude og male graffiti, da der pludselig dukker en vagt op. Det får konsekvenser for Walter, som ikke når væk. En mand fra kommunen møder op derhjemme og Walter får to valgmuligheder. At komme på kostskole for kriminelle eller blive besøgsven for et handicappet barn. Et umuligt valg, men vennerne mener, at Walter nok skal klare en periode som besøgsven. Han bliver sendt ud til den mærkelige pige Sibylle. Hun bor sammen med en døv tante og er ret sær.

Walter plejer at gå i klub med vennerne, en dag er pengene i klubkassen blevet stjålet. Da Sibylle hører dette, beslutter hun sig for at opklare sagen. Sibylle er underlig, men hun er klog og lægger mærke til detaljer, så hun er en god detektiv.

En dejlig børnekrimi både til drenge og piger. Der sker noget fra første side, bogen er skrevet i et nutidigt sprog og der er mange genkendelige hverdagsdilemmaer. Bogen er første del i en ny serie, kan læses fra 10 år og vil også være velegnet til oplæsning.

Kristian Mørk: Walter & Sibylle - en sag mellem venner. Gads Børnebøger, 2020

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce