Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Waterz holder vejret: Planlægger årets festival med forsigtig optimisme

Waterz Windsurf Race Tour 2021 på vandet i weekenden. Pressefoto: Waterz / Brian Engblad
Vandsportsfestivalen tager ingen unødige chancer, men planlægger alligevel med forskellige scenarier, alt efter hvor meget, der er åbnet i begyndelsen af september.

HVIDE SANDE: Internationale begivenheder, der tiltrækker folk fra hele verden, er ikke så nemme at arrangere lige for tiden, men trods stormende kuling står arrangørerne af vandsportsfestivalen Waterz fortsat fast på, at der i videst mulig omfang skal være en 2021-udgave.

Festivalen er planlagt til den 3.-5. september, og meldingen fra arrangørerne er, at man er forsigtige optimister i forhold til afviklingen, men også holder vejret i forhold til grænseåbningerne.

Plan A, B og C

- Vi har lagt et program for 2021, som er tilpasset en løbende åbning af grænser, lempelse af forsamlingsforbud, og muligheder for at samle ikke kun til fysisk aktivitet, men også socialt samvær og hygge, fortæller projektleder Katrine Kock Frandsen i en pressemeddelelse.

Sidste år foregik det i næsten nedlukket udgave, men alligevel lykkedes det at få holdt mindre nationale events, som tog højde for forsamlingsforbuddet. Det er samme planlægning, der kører i år, og desuden planlægges en mere normal udgave af Waterz, for det tilfælde at det kan blive muligt. Kort sagt kører arrangørerne med både plan A, plan B og plan C.

Sammen med SportEvent Danmark, der støtter og rådgiver store internationale sportsbegivenheder på dansk jord, er Waterz hele tiden er i dialog med de internationale forbund for at følge udviklingen tæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce