Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Y's Men's klubben i Ringkøbing har i år uddelt over 571.000 kroner

De mange penge til Y's Men's Club kommer for størstedelens vedkommende fra Genbrugsbutikken på Sønderbyvænget. PR foto
Årets sidste uddeling hos de vise mænd i Ringkøbing gik blandt andet til julehjælp i Menighedsplejen, julehjælp gennem Frelsens Hær samt børnehjem i Rumænien og Cambodia.
Annonce

Ringkøbing: Så kom årets sidste uddeling fra Y's Mens klubben i Ringkøbing. Økonomiudvalget i klubben har lige bevilget 154.500 kroner til diverse projekter - både i nærmiljøet og uden for landets grænser, og hermed er det blevet til en sum på 571.700 kroner uddelt i 2019.

De mange penge kommer for størstedelens vedkommende fra Genbrugsbutikken på Sønderbyvænget, der i år har kunnet fejre 25 års jubilæum. Det viser, at det nytter noget at købe et par glas eller en sofa. Det er winwin.

Årets sidste uddeling gik blandt andet til julehjælp i Menighedsplejen på 35.000 kroner, julehjælp gennem Frelsens Hær på 10.000 kroner, børnehjem i Rumænien 10.000 kroner, børnehjem i Cambodia 10.000 kroner samt flere andre projekter.

Annonce

Regionsprojekt

I hvert klubår har Y's Men's klubberne i Danmark et regionsprojekt, som alle klubberne giver støtte til. Det er i 2019/20 et projekt, der har overskriften: "Nye veje ud af ensomheden". I samarbejde med KFUM's Sociale Arbejde forsøger man at få mennesker ud af ensomheden ved at arrangere forskellige tiltag, der gør, at mennesker møder mennesker. Her er der afsat 30.000 kroner fra Ringkøbing.

Der gives ikke støtte til enkeltpersoner, men alle har mulighed for at ansøge om midler til sociale og kirkelige arrangementer. Der tages stilling til de indkomne ansøgninger fem gange om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce