Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Yogastudie lukker i Grønnegade

Louise Krægpøth lukker sit yogastudie i Grønnegade fra jul. Så i efteråret kan man stadig gå til yoga i TDC's gamle lokaler. Arkivfoto

Kundegrundlaget er tilsyneladende for lille i Ringkøbing og jeg savner kollegaer, forklarer Louise Krægpøth fra Living Fully Yogastudio

Annonce

Ringkøbing: Det er hårdt at være selvstændig. Man går med mange bekymringer alene, og når kundegrundlaget ikke er så stort, giver det endnu flere bekymringer.

Derfor lukker Living Fully Yogastudio i Grønnegade til jul. Igangværende kurser bliver fortsat, og det er stadig muligt at tilmelde sig.

- Jeg elsker stadig yoga, jeg elsker at undervise i yoga, men jeg må nok erkende, at der ikke er basis for den type yogastudie, som jeg har ønsket, i Ringkøbing. Samtidig savner jeg kollegaer, nogen at sparre med. Derfor har jeg opsagt lejemålet i Grønnegade og flytter firmaet hjem til min privatadresse til januar, og så må jeg se, hvad jeg finder på med yogaen derfra, forklarer Louise Krægpøth.

Hun vil stadig undervise i yoga, men i længerevarende forløb.

- Måske weekendforløb eller retreats, hvor folk kan fordybe sig mere. Samtidig vil jeg stadig undervise i Aarhus og undervise på yogalæreruddannelsen, fortæller Louise Krægpøth.

Hun har drevet Living Fully Yogastudio i seks år.

- Det var en drøm, jeg måtte forfølge. Det har givet mig mange fantastiske og glade stunder, men nu er jeg nødt til at ændre kurs, siger Louise Krægpøth.

ud over at ændre kurs med yogaen skal Louise Krægpøth ud og finde et arbejde, hvor ønsket om kollegaer kan blive opfyldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Masser af druer

Annonce