Annoncørbetalt indhold

3 tips til sund aftensmad i hverdagen

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af iform.dk

3 tips til sund aftensmad i hverdagen

Hverdagens travlhed har igen ramt os, og for mange betyder det, at vi har svært ved at få prioriteret sund aftensmad i hverdagen. Men det behøver slet ikke være så svært at spise sundt. Med simple tips kan du nemt spise sundt i hverdagen. Her får du tre tips, som gør, at det bliver endnu nemmere for dig at spise sundt hver eneste dag.


Tip 1: Spis flere frosne frugter og grøntsager

Vi har alle hørt udtrykket “6 om dagen”, som er et af Fødevarestyrelsens mest kendte mantraer. Det betyder helt lavpraktisk, at de opfordrer til 600 gram frugt og grønt om dagen. Det svarer til cirka seks stykker.

Men det kan faktisk være lidt af en udfordring at komme op på de 600 gram. Det kræver en del snittearbejde og kan være dyrt. Men heldigvis så tæller frosne grøntsager og frugt lige så meget med i regnskabet, som de friske.

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at friske grøntsagerer lidt mere spændende end de frosne, men det betyder ikke, at de ikke kan bruges til nem sund aftensmad.

Frosne grøntsager har den fordel, at de er billigere og allerede hakket og klar til brug. Derfor er det den perfekte genvej til billig og sund aftensmad i hverdagen. Brug det i sammenkogte retter, wok eller tærte.

Du kan også bruge de frosne frugter og nogle grøntsager til smoothies, hvis du trænger til en snack og et skud sundhed i løbet af dagen.


Tip 2: Brug opskrifter på max 30 minutter

Mange af os har tendens til at lave de samme velkendte retter, når vi har travlt i hverdagen. Det skyldes især, at vi ikke har overskud til at tænke kreativt, og at vi ikke orker at bruge tid på en opskrift, som tager alt for lang tid.

Heldigvis findes der mange hjemmesider, hvor de har samlet en masse opskrifter, som max tager 30 minutter at lave. Blandt andet har I FORM samlet mere end 100 opskrifter, som du kan tilberede på højst 30 minutter. Det er helt perfekt, når tiden er knap i hverdagen og dit hoved er tom for aftensmads ideer.

Få ideer til sund aftensmad lige her


Tip 3: Kom revne grøntsager dine retter

Hvis du alligevel kaster dig over en af dine velkendte retter, så kan du gøre dem sundere med dette simple trick.

Put revne grøntsager i retten og få nemt sund aftensmad. Med revet grøntsager kan du få flere grøntsager, uden at du skal ændre drastisk på dine madvaner. Derudover vil du også automatisk spise mindre kød, hvilket både er med til at minimere kalorieindholdet - og så er det også klimavenligt.

Det er især oplagt at bruge revet grøntsager i frikadeller, lasagne, bolognese og andre sammenkogte retter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit