Annoncørbetalt indhold

Kom godt i gang med hjemmeside eller webshop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er mange, der drømmer om at få kommerciel succes med en flot webshop, hvor vi kan falbyde produkter til hele verden fra vores internetbaserede købmandsbutik. Vil du handle med børnetøj? Med sko? Smykker eller tilbehør til køkkenet? Alt er muligt med en webshop, så det er bare om at komme i gang, hvis du har en god idé.


Annonce

Måske vil du 'bare' have en flot hjemmeside, hvor du kan præsentere dig selv, din virksomhed eller måske skabe et forum for den forening, som du er medlem af? Det er der også masser af muligheder for.


Forudsætningen for det hele er, at du har et såkaldt webhotel, hvor din hjemmeside eller webshop kan have sit hjemsted. Lige nu kan du bruge en kuponkode UnoEuro og dermed få dig etableret billigt, og fremover kan UnoEuro sørge for, at du har et teknisk sikkert og godt hjemsted for dine internetbaserede aktiviteter - du behøver blot at betale den årlige hosting, og så sørger firmaet for alt det tekniske, og at systemet hele tiden er opdateret.


Driv en successful webshop

Vil du drive en succesfuld webshop, handler det dog ikke kun om at have den rigtige hosting, selv om den er meget vigtig, fordi du vil være afhængig af en teknisk sikker og stabil løsning. Succes med en webshop handler også om alt det, der også i en offline verden sikrer kommerciel succes:


●     Sørg for at have de rigtige varer. Selv om det er nemt at modtage ordrer online på en webshop, så kommer der ingen, hvis du forsøger at sælge varer, der ikke er efterspørgsel efter. Selv om du selv elsker lyserøde tophuer, så er det ikke sikkert, at resten af verden gør det - så sørg for at lave noget research på dit marked, inden du kaster dig ud i et projekt med en webshop.

●     Lav god marketing og effektiv reklame. Du skal gøre opmærksom på dig selv og lede trafik ind på din hjemmeside og webshop. I en online verden handler det i høj grad om online markedsføring eksempelvis via Google. Men det er en god idé generelt at forsøge at gøre din webshop kendt, for eksempel også i pressen, så folk bliver opmærksom på den på flere måder.

●     Hav en god service. Byt med glæde, returner uden omkostninger og giv folk en ekstra lille oplevelse, når du sender de varer, de har bestilt i din webshop. Så skaber du grobund for gode anmeldelser på sider som Trustpilot, og folk vil anbefale din shop til andre.


Med disse ting in mente kan du få succes med din webshop - vi ønsker dig held og lykke og god vind!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.