Annoncørbetalt indhold

Ud med barnevognen, ind med bæreselen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ringslynger, bæreseler, strækvikler og fastvikler. Det er bare fire muligheder ud af mange. Ikke sagt med det, at barnevognen helt skal skrottes. Men der er andre muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Et bæreredskab kan være med til at give dig og dit barn en helt ny form for kontakt til hinanden. Dit barn kommer helt tæt på dig, og kan høre dit hjerte banke hvilken giver en anden følelse for nærhed. Du kan købe vikle her på nettet nemt og hurtigt. Det kræver bare du læner dig tilbage, og venter til at postmanden kommer med din nye vikle. Men processen dertil kan godt virke uoverskueligt, omkring hvilket bæreredskab man overhovedet skal vælge, så derfor kan du blive guidet lidt nemmere igennem det her.

Stræk- eller fastvikle?

Annonce

Dette spørgsmål vil du nok stille, og derfor kan du læse dig frem til det her og forhåbentligt blive klogere på dit valg af en vikle. Strækviklen er det perfekte bæreredskab, hvis du står med en nyfødt under armen. Du kan binde viklen rundt om dig allerede inden barnet kommer op til dig. Derudover behøves du ikke at binde viklen om igen, hvis du tager dit barn op. Det gode ved strækviklen er at den er one-size, hvilket betyder at du ikke behøves at bekymre dig omkring størrelsen på viklen. Den strækker, og giver sig efter dig og din barns størrelse, så I får den bedste mulige komfort sammen.

Den anden mulighed, er fastviklen. Den giver sig kun diagonalt, og er med til at give dit barn bedre støtte i viklen. Det kan være en fordel i takt med at barnet vokser og bliver tungere. Viklen giver maksimal støtte, og kan såmænd også bindes på ryggen, så du kan variere hvor barnet sidder på dig. Men ved fastviklen, skal du være opmærksom på at den skal bindes på ny hver gang du tager dit barn op. Derfor kræver det nok lidt mere øvelsen end strækviklen gør, men det skal ikke holde dig fra at prøve en fastvikle ad.

Prøv dig frem

Det kan stadig være at du sidder som et spørgsmål efter denne korte guide, og det er helt okay. Det er svært at vide hvilken vikle der er den rette for dig. Derfor er det sidste råd til dig, er at prøve dig frem indtil du finder netop den slynge der passer til dig og dit barn.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.