Annonce
Ugeavisen Struer

Åbne haver må vente til august

Sådan har det tidligere set ud til åben have i Struer. Arkivfoto
Annonce

Struer: For Haveselskabet Struer Kreds har nedlukningen af det danske samfund haft stor indflydelse på afviklingen af planlagte arrangementer i såvel april som i maj måned.

Først måtte man i april aflyse et foredrag med en af Danmarks førende have-eksperter, Jesper Carl Corfitsen. Senere gik det ud over et af de bedste plantemarkeder i hele landet, nemlig Plantemarked på Gimsinghoved, som normalt har et besøgstal på 3000–4000 gæster.

Med de nye udmeldinger fra regeringen er det nu også nødvendigt at aflyse Åbne haver i Struer, et andet populært arrangement i havekredsen. Her er det dog aftalt med de implicerede haveejere, at dette arrangement udskydes til torsdag aften 13. august, hvor der bliver mulighed for besøg i tre spændende haver i Ølby og Asp.

Havekredsens udflugt i juni til Det Østjyske Højland er også aflyst. Men som noget positivt i denne svære tid kan det oplyses, at haveinteressen er stigende. Havecentre og planteskoler melder om stor fremgang i salget, og i april er der kommet mere end 500 nye medlemmer i Havselskabet på landsbasis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce