Annonce
Ugeavisen Struer

110.000 kroner til idrætten i Struer

Jens Jørgen Knudsen modtager vandrepokalen af Tonni Jensen. Privatfoto
Støtteforeningen Gamle Drenge i Struer har holdt generalforsamling nummer 76
Annonce

STRUER: Støtteforeningen Gamle Drenge Struer er en forening, hvis formål er at yde økonomisk støtte til idrætsforeninger, som på udlodningstidspunktet er fuldgyldigt medlem af Struer Idrætsforbund. Og i år blev der uddelt i alt 110.000 kroner til idrætten i Struer, da støtteforeningen afviklede den ordinære generalforsamling - nummer 76 - i Businesspark Struer.

76 medlemmer af støtteforeningen mødte op til generalforsamlingen, som startede med at mindes to medlemmer, der er afgået ved døden i det forgangne år - Henrik Sletting Jensen og Aksel Lindgreen.

Før selve generalforsamlingen blev der traditionen tro spist gule ærter med tilbehør, og Gamle Drenge havde i år besøg af håndbolddommer Henrik Mortensen fra Holstebro, der fortalte om sin baggrund som møbelhandler, men selvfølgelig også om livet som international topdommer - krydret med sjove episoder fra håndboldbanen.

Formand Tonni Jensen overrakte en erindringsgave til Tage Møller Pedersen fra Hjerm FIF, der fik vandrepokalen sidste år, og den nye modtager af vandrepokalen blev Jens Jørgen Knudsen fra Gamle Drenge.

I sin beretning hæftede Tonni Jensen sig ved, at foreningen kører som forventet med de forskellige aktiviteter henover året. Han knyttede også nogle ord på den økonomiske situation.

- Da vores indtægter bliver mindre og afkastet på formuen også bliver mindre, så bliver uddelingen til næste år anderledes. Vi vil gerne støtte et rigtigt godt projekt med gode penge. Så kom i gang med at søge, og husk at begrunde jeres ansøgning, da det betyder meget for os. Husk også, at det ikke er nogen selvfølge, at man modtager støtte, sagde Tonni Jensen blandt andet.

Både beretning og regnskab blev godkendt.

Tonni Jensen, Søren Kongsagaard og Anker Gregersen blev genvalgt til bestyrelsen, der også består af Jørgen Grimstrup Madsen og John Andresen med Flemming Trelborg og Jens Lundsgaard som suppleanter.

På foreningens hjemmeside kan man se listen over de foreninger, der i år har modtaget støtte fra Gamle Drenge i Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce