Annonce
Ugeavisen Struer

15 år i byen fejres med 15 procent i rabat på alt i butikken

Torsdag, fredag og lørdag er der 15 procents rabat på alt i butikken. Foto: Frede Stengaard
Pia Blaabjerg Jepsen markerer sine første 15 år med butik i Struer både torsdag, fredag og lørdag.
Annonce

Struer: Ejeren af Topfashion, Pia Blaabjerg Jepsen, glæder sig over at få mulighed for at fejre sine første 15 år med butik i Struer sammen med sine kunder.

Det sker med 15 procent i rabat på alt i butikken både torsdag, fredag og lørdag.Under mere normale omstændigheder kunne vi have arrangeret modeshow, som vi tidligere har gjort det med 180 deltagere i biografen, eller en kundeaften med måske 80 deltagere i butikken.

Pia Blaabjerg Jepsen, butiksindehaver


Desuden har hun gjort klar til at servere både flødeboller og et glas cider - blandt andet når hun sammen med de øvrige butikker i byen holder dørene åbne til klokken 20 fredag.

- Men med tilbud, der gælder over alle de tre dage fra torsdag til lørdag, får vi det bredt lidt ud, så vi kan være sikre på, at vi kan overholde alle retningslinjer og passe på hinanden - samtidig med, at vi kan fejre de 15 år i byen, fortæller hun.

Risikoen for smittespredning sætter nogle begrænsninger, som blandt andet har medført, at den planlagte Open by Night er aflyst og altså afløst af nogle gode tilbud i de enkelte forretninger.

- Under mere normale omstændigheder kunne vi have arrangeret modeshow, som vi tidligere har gjort det med 180 deltagere i biografen, eller en kundeaften med måske 80 deltagere i butikken. Det er den slags, vi så tit har gjort, og når man mærker den opbakning, vi får til den slags, får man jo virkelig mod på at fortsætte, fortæller Pia Blaabjerg Jepsen efter ti år med butikken Topfashion på den nuværende adresse på hjørnet af Torvegade og Østergade.

Annonce

To blev til en

- Det startede i nogle mindre lokaler i Vestergade, fortæller hun.

Her etablerede Pia Blaabjerg Jepsen sig med butikken Topfashion. Efter et par år åbnede hun også butikken EOS Wear i Østergade, hvor hun satsede på et udvalg til de lidt yngre, og det hele blev så samlet på to etager, da hun fik mulighed for at flytte ind i et lejemål på hjørnet, hvor butikken ligger i dag.

- Nu har vi kunder i alle aldersgrupper fra 11 år til over 80 i samme butik, fortæller hun og glæder sig over den opbakning, hun har fået fra sine stamkunder under hele corona-krisen.

- Da alt bare gik mere eller mindre i stå, kunne vi virkelig mærke, hvordan kunderne sætter pris på, vi er her. Det giver virkelig mod på at fortsætte, fortæller hun, efter at hun i november 2019 også har fået butik i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce