Annonce
Ugeavisen Struer

2019 har været forrygende godt år i Midtpunktet

Mads Langer satte et flot punktum for et godt kulturelt år i Midtpunktet i Hvidbjerg. Arkivfoto
7.000 gæster har været til kulturelle arrangementer i centret i løbet af året, og det høje aktivitetsniveau fortsætter i 2020
Annonce

HVIDBJERG: Onsdag den 4. december gik Mads Langer på scenen i Midtpunktet i Hvidbjerg med sin solokoncert og satte på den måde det smukkeste punktum for et fantastisk år i Midtpunktet Thyholm. Centret har igennem hele 2019 emmet af liv både i fitnesscentret, i hallen til foreningsidræt og ikke mindst i forbindelse med de mange kulturelle arrangementer, der foregår i Midtpunktet.

Midtpunktet blev bygget i 2004, og siden da har stedet fungeret som et kulturcenter. År for år har Midtpunktet udviklet sig positivt, hvilket har gjort, at man de seneste år har haft mulighed for at skrue op for kulturbudgettet og hive større navne ind.

Midtpunktet har i 2019 haft et stort og varieret kulturprogram, og det har trukket mange gæster i centret - både fra Thyholm, men også i øget grad fra de øvrige nordvestjyske områder. Med udgangspunkt i de arrangementer, hvor Midtpunktet har stået som arrangement eller medarrangør har mere end 4.500 gæster indløst billet til arrangementer i Midtpunktet.

Således trak en koncert med Stig Rossen 282 gæster, mens Coverfesten trak 600 gæster. Johnny Madsen-koncerten solgte 282 billetter, og disse tre arrangementer var udsolgte. Den store klassefest havde 1.000 gæster, mens et foredrag med Damiel Rye samlede 600 gæster. Tartelet-bingo hev 450 mennesker til Midtpunktet, mens Mads Langer blev hørt af 250 gæster.

Annonce

Tæt samarbejde med foreninger

Udover de mange arrangementer med Midtpunktet som arrangør har de lokale foreninger også haft succes med deres egne arrangementer. Jens Glob-samvirkets årlige revy samlede over 600 gæster, Musikkens Venners nytårskoncert havde godt 300 gæster og lokal historisk forening noterede stor interesse for mange gode foredrag. Så over 7.000 har i årets løb indløst billetter til kulturelle aktiviteter i Midtpunktet.

- Vi er utroligt stolte over og glade for den opbakning, vi har til vores arrangementer i Midtpunktet. Der ligger et kæmpe arbejde bag for alle centrets medarbejdere, så det er dejligt, at arrangementerne bliver taget så godt imod. Jeg noterer mig også, at vi fortsat henter et stigende antal gæster fra de større byer som Holstebro, Struer og Thisted. Faktisk har 2019 budt på gæster helt fra Århus, Frederikshavn og Dragør. Vi har stadig benene solidt plantet i jorden og vil forsat i 2020 arbejde stenhårdt på, at succesen forsætter, siger Kristian Hedegaard, centerleder i Midtpunktet.

Bestyrelsens formand John Christoffersen udtrykker på bestyrelsens vegne stor tilfredshed med årets gang.

- Det er en sand fornøjelse at kunne notere endnu et godt år for Midtpunktet. De valgte arrangementer er endnu en gang faldet i publikums smag, og for 14. gang i vores 15 års levetid som thyholmernes samlingssted, forventes årsregnskabet at udvise et overskud. Det er flot og skyldes ikke mindst vores dygtige leder Kristian Hedegaard. Ham skylder vi en stor tak for sit store engagement og en sikker hånd i styringen af den daglige drift siden april 2017.

Kulturprogrammet for 2020 er allerede godt booket op, og man kan i Midtpunktet blandt andet opleve en Westerhavsfest i februar med tre orkestre fra Thyborøn, hvor der allerede er solgt 365 billetter. I marts hylder Jesper Lohmann i en teaterkoncert Otto Brandenborg, mens året også betyder et nyt besøg af Stig Rossen - denne gang med Vennerne - samt en hyldest-koncert for The Beatles.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce