Annonce
Ugeavisen Struer

375 deltagere til fællesspisning

Jegan havde en tralv dag i køkkenet i Struer Energi Park. Privafoto
Annonce

STRUER: Torsdag i sidste uge var der International Fællesspisning i Struer Energi Park. De, der havde købt billet, kunne komme og spise tamilske retter og smage tyrkisk mad.

Struer Energi Park havde igen stillet deres store køkken til rådighed for Jegan og hans assistenter, så der kunne laves international mad.

- Der blev lavet mad i lange baner, for der var blevet solgt over 375 billetter til International Fællespisning. Jeg er simpelt hen så glad og taknemmelig for den store opbakning, vi igen har fået af Struer til dette arrangement. Vi har slået sidste års rekord med ca. 35 flere gæster, fortæller centerchef Peder Pedersen.

- Det er rigtig dejligt, at der kommer så mange mennesker og smager vores mad. Vi har lavet lækre tamilske specialiteter som butterchicken, stegte nudler, oksekød i karry, chili chicken og mange andre retter, fortæller Jegan.

- Vi gør det her igen, og der er International Fællesspisning igen i Struer Energi Park til august, og det vil være en amerikansk Barbecue-aften, hvor vi vil stå at grille, fortæller Peder Pedersen.

- Det har været en fantastisk aften, vi har fået meget ros for vores mad, fortæller Jegan.

375 gæster i alle aldre deltog i den internationale fællesspisning. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce