Annonce
Ugeavisen Struer

730 elever fra Hvidbjerg Skole er klar til fest

Skolen har allieret sig med et team af tidligere lærere, så man kan blive vist rundt af de bedste tourguides man kan forestille sig. Privatfoto
Store klassefest på Thyholm er klar til billetslutspurten. Sidste frist er 1. juni.
Annonce

Thyholm: 730 tidligere elever fra Hvidbjerg Skole og realskole har allerede tilmeldt sig den store klassefest på Thyholm. Festen holdes lørdag 14. september, og billetsalget er stadig åbent og kører frem til 1. juni. Så det kan stadig nås at komme med til festen, hvor 100-års jubilæet for skolen i Hvidbjerg fejres. Hele ugen op til den store fest er der temauge på Thyholm Skole. Her vil der blive arbejdet med de forskellige årtier fra Hvidbjerg realskoles åbning til det nuværende Thyholm skole. Temaugen rundes af med en stor skolefest torsdag aften. På denne måde er de nuværende elever på skolen også med til at fejre 100-års jubilæet. Lørdag 14. september vil skolen også være åben, så tidligere elever kan få en rundtur og mindes de mange stunder på skolebænken. Skolen har allieret sig med et team af tidligere lærere, så man kan blive vist rundt af de bedste tourguides man kan forestille sig.

Annonce

Bevingede ord

Skolen er åben fra kl. 14. Kl. 16 vil der være en højtidelighed ved flagstangen i skolegården, hvor nuværende skoleleder Knud B. Hansen efter et par sange vil sige et par bevingede ord og være vært ved et lille glas. Kl. 17 åbner Midtpunktet dørene til hallen, så der kan komme gang i den store klassefest kl. 17.30. Menuen bliver leveret af Tambohus kro. I løbet af aftenen vil der være enkelte små underholdende indslag, men ellers er der bare lagt op til hygge, god mad og "a walk down memory lane" lige indtil kl. 22.30, når Shubi or not shubi indtager scenen og spiller op til dans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Sejlhuse tæt på udsolgt

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Magt og ansvar

Annonce