Annonce
Ugeavisen Struer

B&O sælger ikonisk pladespiller for at hjælpe børn

B&O's Beogram 4000c blev første gang produceret i 1972 og er lidt af et samlerobjekt. Pressebillede
Bang & Olufsen har valgt at bortauktionere en særlig udgave af deres ikoniske Beogram 4000c-pladespiller. Overskuddet går ubeskåret til Mødrehjælpen.

Struer: Hvis du står her på falderebet og mangler en julegave til en musik- eller elektronikelsker, og du har ret dybe lommer, så har Bang & Olufsen et bud til dig.

Virksomheden har nemlig lavet en specialudgave af deres ikoniske Beogram 4000c, der første gang blev produceret i 1972. Sidste år introducerede Bang & Olufsen et opgraderings-sæt til Beogram 4000c, som gør det muligt at integrere nyere højttalersystemer med "den gamle" pladespiller, der således bliver fremtidssikret.

Den specielle pladespiller er på auktion hos Lauritz.com, hvor auktionen afsluttes 23. december. Og overskuddet går til Mødrehjælpens arbejde med at sikre julehjælp til udsatte børnefamilier, lyder det i en pressemeddelelse fra Lauritz.com.

Annonce

- Det betyder rigtig meget, at Bang & Olufsen vil donere overskuddet fra auktionen af Beogram 4000c, så vi kan give en god jul til flere børn i Danmark. Der er tusindvis af fattige børnefamilier, der har brug for julehjælp, så børnene kan få en juleaften med gaver, julegodter og glæde. Alle beløb tæller for dem, der mangler alt, så hver eneste krone, vi indsamler, gør en stor forskel for familierne rundt om i landet, udtaler Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen, ifølge pressemeddelelsen.

Det betyder rigtig meget, at Bang & Olufsen vil donere overskuddet fra auktionen af Beogram 4000c.

Ninna Thomsen, Mødrehjælpen

Det er et dedikeret team hos B&O i Struer, der har fremstillet den særlige pladespiller, forlyder det i pressemeddelelsen. Den er bygget af valnøddetræ og med messingdetaljer, mens udtrykket, som oprindeligt blev skabt af designeren Jacob Jensen, er intakt.

Den vejledende udsalgspris for afspilleren skulle være 115.000 kroner ifølge Lauritz.com, og da denne artikel blev skrevet lå auktionen på 70.000 kroner.

Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne og Bent er imponerede over den opbakning, de har fået

Annonce
Holstebro Onsdag

Tag cyklen med i bussen

Annonce
Ugeavisen Struer

Bliver du også misundelig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Jens havde en hård start med elbil - men han fortryder ikke

Ugeavisen Struer

I Struer mangler byrådet noget helt essentielt: - Det er meget ærgerligt

Ugeavisen Struer

Skal Anders And & Co drage på eventyr i lokalområdet?

Ugeavisen Struer

Hvornår må vi komme på arbejde igen?

Ugeavisen Struer

Er der et godt, nyt år i vente?

Ugeavisen Struer

- Jeg gider ikke blive sat i bås - kun som 'hende SF'eren'

Annonce