Annonce
Ugeavisen Struer

Baby i Thy-koncept starter også op i Hvidbjerg

Fysioterapeut Camilla Basland starter nu Baby i Thy op i Thyholm Fysioterpai i Midtpunktet, Foto: A.P. Christensen
Fysioterapeut Camilla Basland har stor succes med dette tilbud i Fysioklinik Snedsted, og nu kommer tilbuddet også til Thyholm Fysioterapi
Annonce

HVIDBJERG: Den 1. marts - samme dag, hvor Thyholm Fysioterapi officielt overtager Fysioterapi Snedsted - starter et nyt tilbud op i klinikken i Midtpunktet i Hvidbjerg.

Det er Baby i Thy, som fysioterapeut Camilla Basland har udviklet over en årrække i Fysioterapi Snedsted. I dag har hun cirka 40 hold i gang om året i Baby i Thy, så det har gennem årene grebet om sig.

Camilla Basland, der stammer fra Lemvig, er uddannet fysioterapeut i 2012 og har arbejdet på klinikken i Snedsted siden 2013.

- Da jeg kom tilbage på jobbet efter min første barsel, tænkte jeg, at der manglede et tilbud til behandling og træning for gravide før og efter fødslen samt behandling og træning af spædbørn og børn i al almindelighed. Jeg valgte derfor at tage nogle kurser og også uddanne mig specielt på dette område, forklarer Camilla Basland.

De første hold blev herefter etableret, og det viste sig, at der var stor interesse for at deltage - både helt lokalt fra Snedsted-området, men med tiden også fra andre områder i det nordvestjyske område. Camilla Basland startede således med to hold om året efter dette koncept, men nu har hun omkring 40 hold om året.

Træningen og behandlingerne i Baby i Thy giver glade babyer og glade mødre.

Camilla Basland, fysioterapeut

Annonce

Glade baby'er og glade mødre

Baby i Thy spænder vidt - fra forskellige former for graviditetstræning over efterfødselstræning, babysvømning og kranio-sakral-terapi til barnevognsfitness.

- Nogle tilbud er primært rettet mod de skavanker og problemstillinger, som de gravide og deres baby'er kan opleve i forbindelse med en fødsel, mens andre tilbud mere er stilet mod regulær træning og dermed også fysisk velvære for begge parter, forklarer Camilla Basland.

Hun nævner blandt andet øreakupunktur mod graviditetskvalme, arvævsbehandling efter kejsersnit og kranio-sakral-terapi for de nyfødte som eksempler på behandlinger mod forskellige skavanker.

- Det har således vist sig, at kranio-sakral-terapi både afhjælper skævheder og spændinger hos babyerne, men samtidig er god for motorikken, siger fysioterpeuten.

Efterfødselstræning og motorisk træning er godt og sjovt - og giver masser af velvære.

- Det giver glade babyer og glade mødre, mener Camilla Basland, der privat bor i Struer sammen med Jakob, som arbejder i en børnehave. Parret har sønnen Viktor på seks år og datteren Karla på knap seks måneder.

- Jeg glæder mig til at starte dette koncept op i Hvdbjerg. I forvejen er der flere, der kører fra Struer og Thyholm til Snedsted for at være med til Baby i Thy, så jeg tror helt sikkert på, at konceptet vil slå an, siger Camilla.

Karla ser ud til at nyde de fysiske øvelser. Foto: A.P. Christensen
Camilla oplever glade babyer og glade mødre efter behandlingerne og træningen. Foto: A.P. Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Sejlhuse tæt på udsolgt

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Magt og ansvar

Annonce