Annonce
Ugeavisen Struer

Bagagerumsmarked udvider med to dage, og Michelin-kok vender tilbage

Jesper Krabbe, kokken med to Michelin-stjerne fra Henne Kirkeby Kro, laver mad på bål med børn i Struer
Summe af liv må det ikke for alvor i disse coronatider, men aktiviteter og folk, der gerne vil deltage, er der på havnen i Struer
Annonce

Struer: Der er lagt op til og også gennemført en hel del aktiviteter i og på havnen i Struer, som meget gerne skal blive et sted, der naturligt summer af liv om sommeren.

Det med at summe af liv har det dog lidt svært her under coronaen med de restriktioner, vi alle skal følge, men så er det jo med at få det bedst mulige ud af det.

Det gør man så eksempelvis på det ugentlige bagagerumsmarked ved brobuerne, som i år bliver afviklet for tredje år i træk om tirsdagen.


Jeg tror, der er 30 på venteliste. Der er rigtig mange, som gerne vil og spørger om muligheden for at komme til.

Peter Kjeldbjerg, chef, Lydens By


Det "kører kontrolleret", som chef for Lydens By, Peter Kjeldbjerg, udtrykker det, hvilket betyder, at der maksimalt må være 18 stande.

- Vi plejede at sige, at folk bare kunne møde op og finde et hul. Nu er der markerede områder, som skal bookes online efter først til mølle-princippet, forklarer Peter Kjeldbjerg.

Og der er ifølge Lydens By-chefen rift om pladserne.

- Jeg tror, der er 30 på venteliste. Der er rigtig mange, som gerne vil og spørger om muligheden for at komme til, siger Peter Kjeldbjerg.

Det er da også blevet besluttet at udvide med to tirsdage, så der både den 11. og 18. august også er bagagerumsmarked i Struer.

Annonce

En unik madoplevelse

Der har tidligere været mellem 30 og 40 stande til markedet under brobuerne og på en gang op til 500 publikummer.

Aktuelt må der ikke forsamles mere end 100, men også årets kræmmere har ifølge Peter Kjeldbjerg været glade og tilfredse, for der kommer trods vejret folk igennem.

- Folk er jo hjemme, og så er det godt understøttet af, at der sker rigtig meget rundt på havnen, tilføjer han.

Børn og bål er ikke nødvendigvis nogen dårlig kombination. Arkivfoto: Stine Kjærside

En af de ting, som har været en succes - i hvert fald i så stort et omfang, at den nu gentages - er bålmad for børn tilberedt sammen med lidt af en stjernekok.

Jesper Krabbe, som tidligere på sommeren besøgte havnen i Struer og brugte af sine erfaringer fra Michelin-restauranten Henne Kirkeby Kro, er torsdag igen at finde i byen.

Det er han under overskriften en unik madoplevelse på Struer Havn. Arrangementet, der er gratis og med tilmelding, er for børn i alderen 6 til 12 år - og det er med forplejning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce