Annonce
Ugeavisen Struer

Beboer på ældrecenter på Thyholm smittet med Covid-19

En beboer på ældrecentret Solvang på Thyholm er konstateret smittet med Covid-19. Beboeren er nu sat i karantæne, og de øvrige beboere og personalet skal nu testes. Det er første gang, at der er konstateret Covid-19 smitte på et af Struer Kommunes ældrecentre under pandemien. Arkivfoto: Frederik Steen Nordhagen
Personale og beboere på ældrecentret Solvang i Hvidbjerg på Thyholm skal testes for Covid-19, efter at en beboer er konstateret smittet - Solvang lukket for besøg
Annonce

Hvidbjerg: Struer Kommune er i øjeblikket i fuld gang med - sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed - at opspore Covid-19 smitte, efter at fem borgere i løbet af den seneste uge er blevet konstateret smittet med Covid-19.

En af de fem smittede er en beboer på Ældrecenter Solvang. Beboeren er nu blevet isoleret fra de øvrige beboere på centret og er blevet sat i karantæne i sin plejebolig.

Alle beboere, ansatte og de fysioterapeuter, der også har deres gang i centret, skal nu testes for smitte, fortæller Tina Holmgaard.

Hun er leder af ældreplejen i Struer Kommune og medlem af kommunens såkaldte Corona Gruppe, der har kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller som leder.

Det er første gang under pandemien, at en borger i et af Struer Kommunes ældrecentre er konstateret smittet.

Struer Kommune fik oplysningen om den smittede beboer søndag.

Solvang består af 40 plejeboliger, og centret er bygget i 1974. Solvang blev gennemgribende renoveret og ombygget i 2001.

Efter at der er konstateret smitte hos beboeren, er det blevet besluttet at lukke for besøg til beboerne på Solvang foreløbigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce