Annonce
Ugeavisen Struer

Bokseklubben fejrer 75 års jubilæum

Her ses bokseklubbens Nadja Munkholm og Lucas Olesen fra et stævne i år. Nadja Munkholm er udtaget til træningssamlinger med U15-landsholdet. Bokseklubben i Struer har 30 medlemmer. Arkivfoto

Lørdag den 10. november fejrer Struer Amatør Bokseklub sit 75 års jubilæum med en reception i Struer Energi Park. Bokseklubben holder jubilæumsstævne til februar, og så er klubben på vej mod nye lokaler, hvilket er meget tiltrængt.

Annonce

Struer: Lørdag den 10. november bliver en festdag i Struer Amatør Bokseklub. Her fejrer bokseklubben nemlig sit 75 års jubilæum med en reception hos naboen, Struer Energi Park.

Receptionen finder sted kl. 14-17.

- Vi håber, at mange har lyst til at kigge forbi og hilse på. Vi har blandt andet inviteret vores gamle medlemmer til receptionen, og der er en del, der har tilkendegivet, at de kommer, siger Jørgen Baadsgaard, der er formand for Struer Amatør Bokseklub.

Der skal også holdes et jubilæumsstævne, men det bliver først den 9. februar næste år.

- Det havde været oplagt med et jubilæumsstævne her i november, men der sker så meget andet for bokseklubberne i denne tid, så derfor besluttede vi at vente til februar, siger Jørgen Baadsgaard.

Det er meget passende, at jubilæumsreceptionen holdes i Struer Energi Park. Det er nemlig her, at bokseklubben i nær fremtid kommer til at høre hjemme i form af nye træningsfaciliteter. Klubben har i mange år haft træningslokaler i kælderen under Parkskolen.

- Vores nuværende træningsfaciliteter er utidssvarende. Derfor er vi glade for, at Struer Kommune har afsat 500.000 kroner til nye lokaler til os. Vi rykker ind i lokaler i Struer Energi Park - lokaler, der ikke er i brug i øjeblikket, og som bliver klargjort til os. Vi kan tage de nye faciliteter i brug i løbet af nogle måneder, siger Jørgen Baadsgaard.

De nuværende lokaler i kælderen er lavloftede og uden ventilation. Desuden er plads begrænset, og omklædningsfaciliteterne er dårlige.

- Vi har 30 medlemmer i dag. Med nye faciliteter kan vi tilbyde nye hold som f.eks. boksefitness og formentlig øge vores medlemstal, siger formanden.

Struers bokseverdensmester Dina Thorslund træner i Struer Amatør Bokseklub, og Jørgen Baadsgaard glæder sig også til at kunne tilbyde hende bedre vilkår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce